Tilvalgsdækninger

Tilvalgsdækninger er din mulighed for at skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov. Det giver ro og tryghed at vide, at du og din familie har den rigtige dækning – ligemeget hvad I laver. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige tilvalgsdækninger, så de passer til dine behov.
tilvalgsdækninger-aros-forsikring

Har du spørgsmål til de forskellige tilvalgsdækninger, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 7010 4222 

Læs mere om tilvalgsdækninger og vilkår:

 

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

 

Rejseforsikring Årsrejseforsikring
Elektronikdækning Elektronikforsikring
Pludselig skade Pludselig skade
Friskadedækning Friskade

Forsikringsbetingelser

Har du allerede en forsikring hos Aros Forsikring? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen:

7010 4222  

 

 

 

Golfforsikring
Cykelkasko Cykelkasko
Forsinket sportsudstyr Forsinket sportsudstyr
ATV og Crosser ATV og Crosser 

 


 

 

Aros-forsikring-udfyld-formularen-tilvalgsdækning


 

Ring til os.
Vi glæder os
til at rådgive dig.

 

7010 4222

Kunderådgivning