16. november 2017

Danskerne frygter identitetstyveri på nettet

Når du færdes på internettet, efterlader du brødkrummer af private oplysninger. Spor, som kriminelle kan opsnappe og misbruge. 70% af danskerne er bekymret for identitetstyveri på nettet. Har du en Aros Indboforsikring, er du automatisk dækket af en ID-sikring. identitetstyveri-aros-forsikring

Danskerne frygter identitetstyveri på nettet

Der tikker en e-mail ind i din indbakke, som på gebrokken dansk beder dig om at opdatere din pinkode og opgive dit CPR-nummer. Afsenderen er din bank. Hvert år får flere tusinde mennesker stjålet deres identitet, fordi kriminelle udsender falske mails eller data bliver misbrugt på nettet.

85% af danskerne mellem 16 og 74 år kommer ikke igennem dagen uden at have bevæget sig rundt på nettet. Hvad enten det er i en arbejdsrelation, fordi du skal chatte med vennerne eller betale en regning. 7 ud af 10 danskere er bekymrede for, om de personlige oplysninger, vi opgiver online, falder i hænderne på de forkerte og bliver misbrugt.

70% frygter identitetstyveri

Medievirksomheden Eniro har lavet en undersøgelse, hvor de har spurgt 2.000 danskere om deres holdninger til datasikkerhed. 70% af danskerne frygter identitetstyveri på nettet, og over halvdelen er bekymrede for, om deres personlige oplysninger bliver solgt videre, når de handler med en virksomhed på nettet. Hver fjerde dansker er bange for at opgive deres adresse og oplysninger om deres helbred, men det er særligt bankoplysninger og CPR-nummer, som folk er opmærksomme på at give videre. Læs mere om Eniros datasikkerhedsundersøgelse her. Ifølge Eniro er undersøgelsen blot et godt tegn på, at danskerne bruger deres sunde fornuft, når de agerer på nettet.

Har du en Indboforsikring hos Aros Forsikring 

– er du automatisk dækket af en ID-sikring, som giver dig ret til hjælp til at forebygge, opdage og begrænse identitetstyveri på nettet.

Har du spørgsmål til ID-sikring kontakt os på telefon 8734 5090

Læs mere om ID-Sikring og hvordan du undgår identitetstyveri her >

Tilbage
Nyhedsbrev
Kontakt mig