25. september 2020

Er dit hus klar til efterårets vejr og flyvende trampoliner?

Efteråret er langsomt begyndt at vise sine tænder. Det trækker op til storm, det regner kraftigere, og risikoen for skader på dit hus stiger. stormvejr-trampolin-aros-forsikring

Er dit hus klar til efterårets vejr og flyvende trampoliner?


Pas på!

Med efteråret kommer skiftende vejrforhold, og vores hjem bliver ofte udsat for kraftigere vejr, som kan have store konsekvenser. Hvert år bør du sætte tid og ressourcer af til at klargøre dit hus til efteråret og den kommende vinter. På den måde kan du sikre dig mod skader på huset og minimere omkostningerne ved eventuelle skader.

Regn, storm, slud, hagl, frost og sne kan have store indvirkninger på dit hus’ tilstand. I løbet af vinteren kan der opstå omfattende skader på huset, hvis tidligere skader og slid ikke repareres rettidigt. 

Hos Bolius.dk finder du en tjekliste til klargøring af dit hus, så du kan sikre dit hus de bedste vilkår, når efterårets storme raser, vandet siler ned, og når Kong Vinter sætter ind med slud, sne og frost.

Find tjeklisten her

Dit ansvar!

Husk at du som husejer har ansvaret for, at dit fortorv er saltet og ryddet for sne i glat føre.

Vi anbefaler, at du allerede nu kontrollerer, at du har sneskovl og vejsalt klar til det glatte føre  hvis vinteren kommer tidligt, er der ofte rift om vejsalt. 

Hvis skaden sker, og en person kommer til skade på dit fortorv, er det vigtigt, at du har tegnet en Husforsikring, som dækker en eventuel personskade. Læs mere om vores Husforsikring her.

Flyvende trampoliner

I mange danske haver står der løse trampoliner, haveredskaber og cykler. Hvad har du gjort dig af tanker for at sikre dit hjem bedst muligt? Her får du et par forslag fra Aros Forsikring

  • Stil alle haveredskaber i et skur eller fastgør dem forsvarligt, så de ikke kan blive til farlige flyvende objekter i kraftige vinde. På den måde forlænger du også levetiden på dine haveredskaber.
  • Hvis du ikke har et skur eller en garage til dine cykler, kan du med fordel pakke dem ind under en presenning og binde en snor om dem i bunden. På den måde beskytter du cyklerne mod forfald, og du undgår at finde cyklerne væltet efter stormen.
  • Fastgør din trampolin eller pak den i vinterhi, så du undgår personskader, skader på dit hus eller at den lander i naboens drivhus. Når stormen har lagt sig, bør du tjekke at trampolinen er intakt (samlinger og fjedre samt huller i dugen og nettet), før dine børn hopper på den igen.

Sådan undgår du flyvende trampoliner

  • Stil trampolinen i læ med en kæde omkring sig for at fæstne trampolinen
  • Fjern fjederdugen og efterlad stålstellet
  • Tag sikkerhedsnettet af
  • Vend trampolinen på hovedet for at undgå at trampolinen letter
  • Pak trampolinen ned og put den i vinterhi

Din forsikring betyder alt

Hos Aros Forsikring vægter vi at være nærværende og hæderlige i alt, vi foretager os. Derfor får du forsikringer tilpasset dig og dine behov, og som sikrer dit hus og indbo, hvis der opstår skade.

Vil du vide mere om vores Hus- og Indboforsikring, og hvordan vi kan skræddersy netop dine forsikringer, så de tilpasses dine behov?

Kontakt vores kundeservice på 7010 4222 – Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Som kunde hos Aros Forsikring tilbyder vi dig 10% i samlerabat på vores største forsikringer, hvis du bliver Helkunde. Læs mere om dine fordele som Helkunde hos Aros Forsikring her.

 

 

 

 

Tilbage
Nyhedsbrev
Kontakt mig