01. februar 2018

Dækning for pludselig skade

Har du tegnet en forsikring, der dækker ved pludselig skade, kan du glæde dig over, at det er absolut den bedste på markedet. Den dækker, hvis du er uheldig og f.eks. vælter et glas rødvin i sofaen, og pletten ikke kan fjernes. pludselig-skade-aros-forsikring

Med pludselig skadedækning er du hjulpet på vej, hvis uheldet er ude

Vi har absolut den bedste dækning på markedet.

Hvis du ønsker, at din Indboforsikring skal dække pludselig skade, kan du tegne en tilvalgsforsikring.

Hvornår dækker tilvalgsforsikringen?

Forsikringen dækker ved pludselige uheld og skader – f.eks. hvis du vælter en vase, sætter dig på dine briller, eller hvis du spilder rødvin på din sofa, og pletten ikke kan fjernes. Ved pludselig skade forstås derfor en skade, der sker med øjeblikkelig skadevoldende virkning. Det vil sige, at skaden skal ske her og nu - og ikke over et tidsrum.

NYHED – dækker også uden for forsikringsstedet

Tidligere dækkede forsikringen kun, hvis skaden var sket hjemme ved dig selv. Nu dækker forsikringen, uanset hvor skaden er sket. Det vil sige, at vi nu også dækker, hvis brillerne går i stykker, mens du f.eks. er på arbejde, eller hvis din søn ødelægger sine briller i børnehaven. 

Samtidig har vi sat selvrisikoen helt i bund

Tidligere var selvrisikoen kr. 2.304,00, NU er den kun kr. 1.000,00.

Har du allerede en pludselig skade dækning?

Forbedringerne gælder også for vores gode eksisterende kunder, der automatisk blev omfattet af de nye ændringer pr. 15. juni 2015. 

Kontakt os på tlf. 7010 4222 og hør mere om dækning for pludselig skade.

Tilbage