19. november 2016

Rådskader på vinduer og døre

Få repareret rådskader på vinduer og døre. Er der gået råd i dine vinduer og døre? Hvis du har valgt råddækning til din Husforsikring, kan du nu få repareret og dækket rådskaderne på vinduer og døre - selvom skaderne ikke har betydning for træets funktions- og/eller bæreevne.

Få repareret rådskader på vinduer og døre

I det våde danske vejr kan dine trævinduer og –døre blive sat på lidt af en prøve. Vandet samler sig i bunden af vinduesrammen eller dørkarmen, og ligeså langsomt danner der sig bakterier og svampe, som får træet til at gå i forrådnelse.

Har du valgt råddækning? 

Oplever du rådskade på dine vinduer eller døre, kan du nu få det repareret, hvis du har en råddækning til din husforsikring hos Aros Forsikring. Dette gælder også, selvom skaden ikke har nogen betydning for træets funktions- eller bæreevne.

Husk at få rådskaden konstateret

For at være sikker på at få skaden dækket, skal du være opmærksom på at rådskaden skal konstateres (lokaliseres), og skal være anmeldt til selskabet i den periode, du er kunde hos Aros Forsikring. 

Læs om, hvordan du forebygger rådskader >

Har du spørgsmål til den nye råddækning på Husforsikringen, er du velkommen til at kontakte din lokale assurandør eller kundeservice på telefon 7010 4222.

Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev