05. juli 2017

Aros Forsikring har indledt et samarbejde med goBundl

goBundl er en virksomhed, der er bygget op omkring filosofien om, at de ærligste forsikringsfællesskaber er dem, som selv har valgt hinanden. Derfor kan du på goBundls platform skabe din egen gruppe – dit eget bundl – sammen med folk, du stoler på.

Helt praktisk finder du sammen med andre, som du deler værdier med, stoler på og holder af 

– det lade sig være familien, venner, kollegaer eller foreningsmedlemmer. I samler jer i et fællesskab på goBundls hjemmeside og tegner konkurrencedygtige forsikringer samme sted, nemlig hos Aros Forsikring. Grupperne kan variere i størrelsen fra 5 til 50 eller flere personer. Men én ting er fælles uanset størrelse: passer I godt på hinanden og får få eller ingen skader, så får I penge tilbage hvert år. Faktisk helt op til 25% af præmien!                   

Om I bruger udbetalingen til at støtte velgørenhed, jeres lokalområde, jeres sportsforening eller til en familierejse er helt op til jeres gruppes medlemmer i jeres eget unikke fællesskab.

 

Sammen bringer goBundl og Aros Forsikring nærheden tilbage i forsikringsverdenen

Du kan læse mere om goBundl her >

Og de nye muligheder, gælder naturligvis for alle – så hos Aros Forsikring glæder vi os til at byde nye og eksisterende kunder velkomne som goBundl kunder.

Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev