26. november 2016

Skal du ud at rejse til vinter?

Vinter betyder ferier af hver sin slags. Det kan være, at det er varmen, der trækker eller måske er det skiene, der skal luftes. Har du valgt en Årsrejseforsikring til din Indboforsikring, som dækker i Europa eller Hele Verden, gælder den hele husstanden. vinter-rejse-aros-forsikring

Skal du og familien rejse udenfor Europa eller har brug for ekstra forsikring på rejsen, kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at købe en tillægsforsikring til din Årsrejseforsikring ved Aros Forsikring. Vi tilbyder en række tillægsforsikringer, så du kan skræddersy den Årsrejseforsikring, som passer til netop jeres ferie. Årsrejseforsikringen kan udvides med følgende tillægsforsikringer:

 

Årsrejseforsikring i Hele Verden

Skal du og familien rejse uden for EU/EØS-landene til f.eks. Tyrkiet, kan din Årsrejseforsikring udvides, så den gælder i hele verden.

 

Årsrejseforsikring indtil 60 dage

Skal I på en længere rejse, udover 60 dages varighed, kan I udvide Årsrejseforsikringen med rejser af indtil 90 dages varighed.

 

Årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring

Vælger I at tilføje enafbestillingsforsikring til jeres Årsrejseforsikring, er I altid dækket ind, hvis I f.eks. på grund af akut sygdom hos jer selv eller jeres nærmeste er nødt til at ændre rejseplanerne. Læs mere her.

 

Årsrejseforsikring, som dækker erstatningsrejse ved skiferie

Har I bestilt en skiferie på minimum 5 dage og skulle uheldet være ude, og du eller én i familien kommer til skade i den første halvdel af skiferien, har I med tillægsforsikringen mulighed for en erstatningsrejse. Læs mere her.

 

Årsrejseforsikring, som dækker udgifter til leje af forsinket sportsudstyr

Er I ankommet til feriemålet, men bagagen med udstyret ikke er dukket op, dækker forsikringen udgifter til leje af forsinket sportsudstyr. Det kan f.eks. være dykkerudstyr, geværer, ski eller golfudstyr, der anses for at være nødvendigt for at gennemføre sportsaktiviteten på feriemålet. Læs mere her.

 

Aros Forsikring står klar til at hjælpe dig og din familie videre på ferierejsen, hvis du mister din bagage, eller hvis dine personlige ejendele bliver beskadiget eller går tabt. Forsikringen dækker hele din husstand og udeboende delebørn. 

Har I spørgsmål kontakt kundeservice på telefon 7010 4222

 

Vi samarbejder med SOS-International, som har døgnbemanding på tlf. 3848 9460, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere om, hvordan I er forsikret, hvis I mister jeres bagage, eller den er forsinket.

Tilbage
Nyhedsbrev
Kontakt mig