morten-dissing-direktør-aros-forsikring

Vision, Mission og værdier

Hos Aros Forsikring vil vi være det bedste forsikringsselskab for familier. Vi vil have den bedste dækning og yde den bedste service – og det vil vi gøre til en fair pris. Og vi er allerede godt på vej mod vores mål – selskabet bygger nemlig på et fundament af personlig service med fokus på hæderlighed og nærvær. Sådan har det været siden selskabet blev stiftet i 1921, og det arbejder vi hele tiden på at opretholde og forbedre.

Familiens bedste forsikringsselskab.

Sådan siger vi hos Aros Forsikring. Vi ved nemlig, at du og din familie har brug for forskellige forsikringer gennem livets faser. Derfor sikrer vi løbende, at du er orienteret og opdateret om dine forsikringsbehov, og vi kontakter dig, når det giver mening – i de faser i livet, hvor der sker forandringer, og hvor du dermed kan have behov for en gennemgang af dine forsikringer.

 

Vi er et kundeejet forsikringsfællesskab. 

Aros Forsikring er et kundeejet forsikringsfællesskab for alle dem, der kan og vil passe på deres ting. Vi har derfor kun et fokus: Vi tager vare på dig som kunde. Det betyder, at vores overskud går tilbage til dig i form af konkurrencedygtige forsikringer og nærværende service.

 

Vi møder dig med nærvær og hæderlighed. 

Vi værner om den personlige relation og sørger for, at du altid har en fast kontaktperson, at vi er nemme at komme i kontakt med, og at du får skadebehandling, der gør en forskel for dig, hvis uheldet er ude.

 

Det er det, vi forstår ved nærvær og hæderlighed
Hos os, kan du forvente lidt mere.