Vision og Mission

Hos Aros Forsikring vil vi være det bedste forsikringsselskab for familier. Vi vil have den bedste dækning og yde den bedste service – og det vil vi gøre til en fair pris. Og vi er allerede godt på vej. Vi er nemlig skabt for kunderne, og ikke for at give afkast til ejere eller aktionærer – og derfor er vi et forsikringsselskab, du kan regne med.

Familiens bedste forsikringsselskab. Sådan siger vi hos Aros Forsikring. Vi er ejet af kunderne, og derfor har både de og vi det samme mål – nemlig at skabe et økonomisk stærkt selskab, der leverer konkurrencedygtige forsikringer til familier, der kan og vil passe på deres ting – et selskab, der samtidigt yder den bedste service med fokus på hæderlighed og personlig betjening.

 

Vi vil være det bedste forsikringsselskab for familier. Og vi er godt på vej mod vores mål. Vi har ikke bare nogen af markedets mest konkurrencedygtige priser – selskabet bygger også på et fundament af personlig service med fokus på hæderlighed og kommunikation i øjenhøjde. Sådan har det været siden selskabet blev stiftet i 1921, og det arbejder vi hele tiden på at opretholde og forbedre.

 

Vi sikrer løbende, at vores kunder er orienterede og opdaterede om deres forsikringsbehov, og vi kontakter dig, når det giver mening – i de faser i livet, hvor der sker forandringer, og hvor du dermed kan have behov for en gennemgang af dine forsikringer. Hos os, kan du forvente lidt mere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev