Bilforsikring

Hos Aros Forsikring ønsker vi at sikre de mest optimale forhold for dig som bilejer. Derfor har vi skræddersyet en af markedets stærkeste Bilforsikringer til dig. Som kundeejet forsikringsselskab kan vi tilbyde dig unikke kundefordele, og med tilvalgsdækninger kan du tilføje dækninger, som passer perfekt til dig som bilejer og bilist.
bilforsikring-aros-forsikring

Din Bilforsikring indeholder

Lovpligtig Ansvarsforsikring

Dækker skader, du pådrager og forvolder på andre mennesker og deres ting. 

Førerulykkesforsikring

Dækker, når føreren ikke har mulighed for at få erstatning fra en Ulykkesforsikring, Ansvarsforsikring, Arbejdsskadeforsikring eller tilsvarende forsikring eller ordning.

Betal kun for det antal kilometer, du faktisk kører

Du betaler kun for de kilometer, som du rent faktisk kører. Således betaler du ikke for, at andre kører tusindvis af ekstra kilometer. 

Få ekstra tryghed

Vi anbefaler alle vores kunder at tilvælge en Kaskoforsikring.

Dine unikke fordele

 • Fastpræmie  hos os forbliver du elitebilist, uanset om du pådrager dig skader eller ej.
 • Lån trygt din bil ud til dine egne børn, delebørn, børnebørn og svigerbørn uden at din selvrisiko stiger, hvis der sker en skade.
 • Vi hjælper dine børn med en attraktiv Bilforsikring, når de har optjent anciennitet ved at køre i din bil.
 • Husk at dit barn er dækket af din Bilforsikring, hvis det som 17-årig har taget kørekort og kører sammen med en ledsager efter de gældende krav.

 


 

Tilvalgsdækninger - gør din Bilforsikring endnu bedre

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen er en tilvalgsdækning til din Bilforsikring. Du skal være fyldt 25 år og etablere dine øvrige forsikringer hos os, for at tegne en Kaskoforsikring på din bil. Det er også muligt, hvis dine forældre er Helkunder hos Aros Forsikring  læs mere om Helkundefordelene her.

Når du har en Kaskoforsikring, er du dækket ind ved alle skader på din forsikrede bil  også hvis du er uheldig og får stjålet din bil. 

Din unikke Kaskoforsikring omfatter

 • Din bil ved færdselsuheld og brand, samt tyveri af køretøjet
 • Gratis reparation af stenslag i din forrude
 • I samarbejde med SOS International (Rødt kort) tilbyder vi redningshjælp i udlandet
 • Tyveri af fastmonteret udstyr samt værktøj fra din bil
 • Du kan få retshjælp

Dine unikke fordele:

 • Ved skade kan du frit vælge dit lokale værksted
 • Mulighed for lånebil via Aros’ lokale fordelsværksteder på attraktive vilkår

friskade-aros-forsikring

Friskade

Hos Aros Forsikring tilbyder vi dig en unik Friskadeforsikring, som du kan tegne som tilvalgsdækning til din Bilforsikring. Vi tilbyder lav selvrisiko på skader ved bl.a. Bilka-buler og påkørsel af dyr.

Læs mere om Friskadeforsikringen her

stenslag-aros-forsikring

Udvidet Glasskadeforsikring

Hos Aros Forsikring tilbyder vi en unik udvidet Glasskadeforsikring, som dækker dit køretøjs ruder, spejlglas eller lygteglas. Vi tilbyder en lav selvrisiko på 1.200 kr.

Vi samarbejder med AutoGlasmanden og Dansk Bilglas.

dansk-autohjaelp-aros-forsikring

Aros Autohjælp Plus

Med Aros Autohjælp Plus til din Bilforsikring sikres du hurtig og effektiv assistance, hvis uheldet er ude i Danmark og EU.

Din dækning sikrer bl.a. transport af bil, fører og passagerer ved akut opstået sygdom.

Læs mere om Aros Autohjælp Plus her 


Vidste du?

Vi tilbyder nu en skræddersyet forsikring til din Elbil. 


Du kan få unikke tilvalgsdækninger, så din Elbil er dækket ind efter netop dine behov. 

Du kan blandt andet få: 

 • Ladekabelforsikring
 • Ladeboksforsikring
 • Batteriforsikring

Du kan selvfølgelig få de samme gode tilvalgsforsikringer, som du får på din normale bil. 

Læs mere om vores Elbilforsikring her


 

Spørgsmål & svar

Hvordan kan jeg justere mit kørselsbehov?

Ring til kundeservice på 7010 4222

Hvordan får jeg Helkunderabat?

Du kan opnå 10% Helkunderabat på dine forsikringer, hvis du kombinerer din Bilforsikring med to af følgende forsikringer: IndboforsikringUlykkesforsikringHusforsikring eller Sommerhusforsikring. Klik her for at læse mere om Helkundefordelene

Stiger min pris, hvis jeg får en skade på min bil?

Som elitebilist udløser en skade ikke en præmiestigning. 

Jeg er ikke elitebilist - stiger min præmie ved skade?

Hvis du ikke er elitebilist og pådrager skader på din bil eller andres bil, stiger din præmie.

Forsikringsordbog – Bilforsikring

Afdrag på selvrisiko: Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer! Du vælger selv, om du vil betale over 2, 4, 6 eller maks. 8 måneder – så længe raten pr. måned udgør mindst 250 kr.

Ansvarsforsikring: En Ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at lave skade på andre eller deres ejendele. En Ansvarsforsikring er lovpligtig til bil, hund, motorcykel og knallert. Alle disse kan fås hos Aros Forsikring.

Bilforsikring: Bilforsikringen inkluderer den lovpligtige Ansvarsforsikring, der dækker, hvis du kommer til at lave skade på andre eller deres ejendele. Den inkluderer desuden også en Førerulykkesforsikring uden merpris. Derudover kan du med fordel tilvælge Kaskoforsikring, Aros Autohjælp PLUS, Friskadedækning og Udvidet glasdækning.

Dobbeltforsikring: Dobbeltforsikring opstår, hvis du forsikrer dig selv eller dine ejendele to gange. Et klassisk eksempel på dobbeltforsikring opstår, hvis du både har Elektronikforsikring på din Indboforsikring og samtidig køber en forsikring til din iPhone hos forhandleren.

Dækningssberettiget skade: En skade er dækningsberettiget, hvis skadens omstændigheder opfylder kravene, som de fremgår i forsikringsbetingelserne.

Forsikringssummen: Det samme som erstatningssummen. Forsikringssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringstageren: Den person, der underskriver og dermed køber forsikringen. Dækker forsikringen også husstanden, vil alle med fast bopæl på husstanden betegnes som forsikrede.

Genanskaffelsesprisen: Det beløb, en genstand vurderes til, hvis den er bortkommet, ikke kan repareres eller ikke kan genanskaffes. Genanskaffelsesprisen vurderes ud fra genstandstype, alder og evt. stand.

Godtgørelse: Det samme som erstatningssummen. Det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Helkunde: Du er helkunde hos Aros Forsikring, hvis du har 3 eller flere af vores hovedprodukter. Dermed opnår du en rabat på 10% på alle dine forsikringer samt andre fordele. Hovedprodukterne består af Indbo- Hus-, Sommerhus-, Bil-, Elbil- og Ulykkesforsikring.

Indeksregulering: At en forsikring er indeksreguleret betyder, at prisen kan reguleres hvert år i takt med lønindekset.

Kaskoforsikring: en Kaskoforsikring dækker enhver skade på det forsikrede køretøj samt tyveri af køretøjet. Den indeholder desuden redningshjælp i udlandet og gratis reparation af stenslag.

Mit Aros: Mit Aros er din kundeportal. Her kan du se dine policer, tidligere skader, lave fuldmagter, mm. Du finder Mit Aros her.

Police: Din police er dit forsikringsbevis. Du modtager din police ca. 14 dage før din forsikring træder i kraft og får den tilsendt med post eller via e-Boks. Din police er også tilgængelig, når du logger ind på Mit Aros.

Præmie: Din præmie er den pris, du betaler for at have forsikringen. Din præmie kan betales årligt, halvårligt eller månedligt.

Selvrisiko: Det beløb, du som kunde selv skal betale for at benytte dig af en forsikring ved en skade. Selvrisikoens beløb varierer fra forsikring til forsikring, og kan ved visse forsikringer reguleres af dig som kunde. Du kan se dine selvrisici på Mit Aros.

Skadevolder: Personen, der i en skadesituation er ansvarlig for skaden.

Tilvalgsforsikring: Med tilvalgsforsikringer kan du skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov.

Tinglysning: Tinglysningen er en offentlig registrering af alle dine ejendele, ejendom, værdier, aktiver, osv.


Forbehold: Denne ordbog kan  have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser under https://www.aros-forsikring.dk/forsikringer/forsikringsbetingelser/


 

Gode råd til dig...

hund-i-bil-aros-forsikring

Har du hund med i bilen?

Når din hund er med i din bil, er det vigtigt, at den er i et sikkerhedsgodkendt transportbur. I et bur ligger hunden forsvarligt  for både din kørekomfort og hundens sikkerhed.

Læs mere om vores Hundeforsikring her

ferie-familie-aros-forsikring

Er I på vej på bilferie?

Husk jeres Årsrejseforsikring, som hjælper jer, hvis uheldet er ude, når I er på ferie i udlandet (Danmark undtaget). Vi samarbejder med SOS International.

Læs mere om Årsrejseforsikringen til hele familien her

autostol-aros-forsikring

Har du styr på de nyeste anbefalinger og sikkerhed ved autostole?

Hos Aros Forsikring vægter vi, at dine børn bliver bragt sikkert fra A til B.

Læs her FDM’s anbefalinger når I skal vælge autostol til jeres børn

Se test af Autostole hos Forbrugerrådet Tænk her

roed-kort-app-aros-forsikring

Kør selv ferie  Rødt kort

Hvis du er involveret i en bilulykke, eller bilen bryder sammen på Europas motorveje f.eks. i ferien, kan du nu få hjælp af en ny gratis app. Den hedder Rødt Kort og kan downloades i App Store og Google Play.

Find den Røde Kort App her


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for Bilforsikring
Forsikringsbetingelser Betingelser for Aros Autohjælp PLUS
Forsikringsbetingelser Betingelser for Førerulykkesforsikring

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede en Bilforsikring? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  


 

Andre forsikringer til dig 

indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og
psykologisk krisehjælp.
Læs mere indboforsikring-aros-forsikring
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Dækker personskade og deltagelse i farlig sport, gokartløb eller historisk/klassisk motorløb.
Læs mere ulykkesforsikring-aros-forsikring
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for
træets bære- eller funktionsevne.
Læs mere husforsikring-aros-forsikring
sommerhusforsikring-aros-forsikring
Sommerhus- forsikring Hos Aros Forsikring er du dækket mod det meste.
Læs mere sommerhusforsikring-aros-forsikring
Nyhedsbrev
Kontakt mig