Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedre dine forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3
11. november 2019 EPSI 2019

Årets store kundetilfredshedsundersøgelse af forsikringsbranchen fra EPSI Rating viser, at Aros Forsikring igen i 2019 er det højest placerede landsdækkende forsikringsselskab (uden særlige krav til foreningsmedlemsskab eller geografi).

Læs mere
07. november 2019 terrorforsikringslov

Folketinget har den 1. juli 2019 vedtaget en ny terrorforsikringslov, der har til formål at sikre dig som borger erstatning ved terrorskader. Disse terrorskader kan være forårsaget af nukleare, biologiske, kemiske eller radiologiske våben, også kaldet NBCR-terror.

Læs mere
skole-ipad-daekning-aros-forsikring
01. august 2019 Skolens iPad

Er det din eller skolens forsikring, der skal dække, hvis du låner skolens iPad eller computer?

Læs mere
mistet-bagage-aros-forsikring
16. juli 2019 Mistet eller forsinket bagage

Efter en lang flyvetur står du og venter på din bagage. Båndet ruller, og kufferterne forsvinder én efter én. Efter det der føles som en evighed i lufthavnsterminalen, må du konstatere, at din kuffert ikke er kommet med flyveren. Heldigvis hjælper Årsrejseforsikringen dig, hvis du har tilvalgt den til din Indboforsikring hos Aros Forsikring.

Læs mere
Kick-off-2019-Aros-Forsikring
23. januar 2019 Kick-off 2019

Aros Forsikring har netop holdt Kick-off for 2019. Her gjorde vi status for 2018, som var et år fuld af fremgang. Vores hæderlighed, personlige service og proaktive kundekontakt, som har været i selskabets DNA siden 1921, var in blandt landets forsikringskunder, og det bevirkede, at Aros Forsikring oplevede stor tilstrømning af nye kunder. Med vores Kick-off 2019 rettede vi blikket mod fremtidens muligheder.

Læs mere
Garantifonden-Aros-Forsikring
19. december 2018 Forhøjet bidrag til Garantifonden

Aros Forsikring er medlem af Garantifonden for forsikringsselskaber, der har det formål at sikre erstatning for en anmeldt skade til kunder, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. Fonden dækker primært kunder med privatforsikringer, og den finansieres af de danske forsikringsselskaber samt nogle få udenlandske selskaber.

Læs mere
Lovpligtige ansvarsforsikring eller 200 kr. i dagsgebyrer
18. december 2018 Lovpligtige ansvarsforsikringer

Folketinget har vedtaget en ny lov, der træder i kraft 1. januar 2019. Loven gør det muligt for DFIM at opkræve et gebyr på 250 kroner hos ejeren af køretøjet for hver dag, man ikke har en Ansvarsforsikring på f.eks. sin knallert, bil eller motorcykel.

Læs mere
Danmarks bedste forsikringsselskab for alle
20. november 2018 EPSI 2018

Kan et mindre forsikringsselskab virkelig være Danmarks bedste for alle?
Den holdning har Aros Forsikring nu tre gange gjort op med. For 3. år i træk får Aros Forsikring nemlig en topplacering i EPSI Ratings uafhængige nationale undersøgelse af tilfredsheden blandt de danske forsikringskunder.

Læs mere
Aros-Forsikring-åbner-ny-forsikringsbutik-i-Aarhus
11. september 2018 Forsikringsbutik åbner i Park Alle

Aros Forsikring udvider, og har åbnet en ny forsikringsbutik centralt i Aarhus City den 21. september i Park Allé 1 i Aarhus.

Læs mere
Skal-I-skilles-eller-flytter-I-fra-hinanden
11. september 2018 Skal I skilles eller flytter I fra hinanden

Ved skilsmisse, separation eller endte kæresteforhold er der mange ting, som du og din partner skal forholde jer til. En af de vigtige er opdelingen af jeres fælles forsikringer.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev
Kontakt mig