Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedre dine forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3
31. januar 2018 Nyt logo

Hos Aros Forsikring tager alt hvad vi gør, afsæt i at vi er kundeejet. Derfor synes vi, at tiden er moden til at introducere et nyt logo, der sætter fokus på vores ejerform.

Læs mere
24. januar 2018 Kick-Off 2018

Vi har lagt 2017 bag os. Hvad kommer fremtiden til at byde Aros Forsikring?

Læs mere
13. november 2017 4. bedste i EPSI
Læs mere
28. august 2017 Sponsoraftale med Den Danske Billard Union

Aros Forsikring kan med stolthed bekendtgøre, at vi har indgået en sponsoraftale med Den Danske Billard Union (DDBU). Der er tale om et sponsorat for sæsonen 2017/2018, hvor muligheden for forlængelse fortsat er åben.

Læs mere
27. juni 2017 Droneregler

Droner er på kort tid gået fra banebrydende teknologi til hvermandseje. Men mange bruger deres droner uden at kende til reglerne – og droneregler er der mange af.

Læs mere
13. juni 2017 Hvordan er din el-cykel forsikret?

Forbedret teknologi har gjort, at el-cykler er blevet helt almindelige i Danmark. Den hjælpende hånd fra det kraftige batteri har gjort, at cykelturen er blevet hurtigere, nemmere og mere tilgængelig for alle. Men prisen på disse cykler afspejler desværre også deres brugbarhed.

Læs mere
01. juni 2017 Har du tjek på Årsrejseforsikringen?

Har du styr på, hvad din Årsrejseforsikring dækker, hvis du mister din bagage, eller hvis du bliver syg på ferien?

Læs mere
27. januar 2017 Vi køber ikke indbrud

Mindre hæleri – færre indbrud. Sådan lyder budskabet i den nye kampagne fra Det Kriminalpræventive Råd "Vi køber ikke indbrud". Men i takt med stigningen af køb og salg af brugte varer på nettet, er vi alle i fare for ubevidst at blive hælere. Få her nogle grundlæggende tips til, hvordan du kan undgå at blive involveret i tyvenes forretning.

Læs mere
16. december 2016 DNA mærkning

Mærk dine værdier med DNA-mærkning – og skræm tyvene væk. Du kan mindske risikoen for indbrud i din bolig med 83 %, hvis du mærker dine værdigenstande med DNA-væske fra SelectaDNA og skilter med det på din postkasse, døre og vinduer. Aros Forsikring tilbyder dig en favorabel pris.

Læs mere
08. december 2016 Voldsomt Tøbrud

Der er tale om et tøbrud, når der ligger en vis mængde sne, og temperaturerne skifter fra frysegrader til tøvejr over kort tid. Læs hvordan du er dækket ind ved tøbrud, og få gode råd til hvad du kan gøre for at forebygge skader.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev