Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedre dine forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3 4
17. marts 2020 Coronavirus

Denne artikel er senest opdateret d. 17/3.

Læs mere
03. februar 2020 Elbilforsikring

Hos Aros Forsikring vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling og give elbilejerne trygheden i deres bæredygtige valg ved at lancere Danmarks første elbilforsikring, der er tilpasset elbilejernes specielle behov. Mange elbilejere bekymrer sig nemlig om tyveri af ladekablet, skader på ladeboksen og batteriet, og om de pludselig løber tør for strøm på landevejen. Med vores elbilforsikring og de unikke tilvalgsforsikringer kan disse bekymringer nu fejes af vejen, så vi alle kan køre en grønnere fremtid i møde!

Læs mere
20. januar 2020 Kick-off 2020

Traditionen tro afholder vi hos Aros Forsikring Kick-off i starten af året.
Her gør vi status på året der er gået, og ser frem mod året der kommer.

Læs mere
nummerpladeforsikring
17. januar 2020 Nummerpladeforsikring - Nyhed fra Aros Forsikring

Du kan nu få en helt særlig Nummerpladeforsikring hos Aros Forsikring.
Den koster ikke noget, så længe du får et forsikringstjek og et forsikringstilbud.

Læs mere
11. november 2019 EPSI 2019

Årets store kundetilfredshedsundersøgelse af forsikringsbranchen fra EPSI Rating viser, at Aros Forsikring igen i 2019 er det højest placerede landsdækkende forsikringsselskab (uden særlige krav til foreningsmedlemsskab eller geografi).

Læs mere
07. november 2019 terrorforsikringslov

Folketinget har den 1. juli 2019 vedtaget en ny terrorforsikringslov, der har til formål at sikre dig som borger erstatning ved terrorskader. Disse terrorskader kan være forårsaget af nukleare, biologiske, kemiske eller radiologiske våben, også kaldet NBCR-terror.

Læs mere
skole-ipad-daekning-aros-forsikring
01. august 2019 Skolens iPad

Er det din eller skolens forsikring, der skal dække, hvis du låner skolens iPad eller computer?

Læs mere
mistet-bagage-aros-forsikring
16. juli 2019 Mistet eller forsinket bagage

Efter en lang flyvetur står du og venter på din bagage. Båndet ruller, og kufferterne forsvinder én efter én. Efter det der føles som en evighed i lufthavnsterminalen, må du konstatere, at din kuffert ikke er kommet med flyveren. Heldigvis hjælper Årsrejseforsikringen dig, hvis du har tilvalgt den til din Indboforsikring hos Aros Forsikring.

Læs mere
Kick-off-2019-Aros-Forsikring
23. januar 2019 Kick-off 2019

Aros Forsikring har netop holdt Kick-off for 2019. Her gjorde vi status for 2018, som var et år fuld af fremgang. Vores hæderlighed, personlige service og proaktive kundekontakt, som har været i selskabets DNA siden 1921, var in blandt landets forsikringskunder, og det bevirkede, at Aros Forsikring oplevede stor tilstrømning af nye kunder. Med vores Kick-off 2019 rettede vi blikket mod fremtidens muligheder.

Læs mere
Garantifonden-Aros-Forsikring
19. december 2018 Forhøjet bidrag til Garantifonden

Aros Forsikring er medlem af Garantifonden for forsikringsselskaber, der har det formål at sikre erstatning for en anmeldt skade til kunder, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. Fonden dækker primært kunder med privatforsikringer, og den finansieres af de danske forsikringsselskaber samt nogle få udenlandske selskaber.

Læs mere
1 2 3 4
Nyhedsbrev
Kontakt mig