Om-os-aros-forsikring

Om Aros Forsikring


Vær sikker på mere

Der er så meget, du ikke kan være sikker på. Men du kan altid være sikker på os. Der findes ingen garantier for fremtiden, og du kan ikke være sikker på et langt og lykkeligt liv. Men du kan være sikker på, at vi altid har din ryg – med lidt mere forståelse og meget mere engagement end det, der står skrevet med småt.

For forsikringer skal ikke være enkle. De skal være sikre. Og forsikringer er ofte både komplekse og svære at forstå. Ikke mindst fordi de handler om alt det uforudsigelige – alle de uønskede situationer. Vi ser det derfor som den største tillidserklæring, når vores kunder overlader ansvaret for det uforståelige og usikre til os.

Hver eneste dag gør vi os ekstra umage for at leve op til tilliden. Hver eneste dag gør vi lidt mere for at give dig sikker rygdækning til at leve livet, som det er – uforudsigeligt, usikkert og en lille smule magisk. Og skulle uheldet være ude, kan du være sikker på, at vi tager telefonen, når du ringer.

Vi kender hinanden godt nok til at vide, at du ikke gjorde det med vilje. Det gør vi til gengæld. Med den største vilje hjælper vi dig med personlig rådgivning, bedre dækninger og billigere løsninger. Og med den bedste vilje giver vi hvert år alle vores kunder meget mere sikkerhed for pengene. Det kan du være sikker på, for vi har hverken aktionærer eller kapitalfonde. Til gengæld har vi landets mest tilfredse kunder.

Du kan læse mere om Aros Forsikring ved at klikke rundt i menuen til venstre. 

Har du spørgsmål, så ring til os på 7010 4222 – vi har altid tid til at tale med dig. 

__________________________________________________________________________________________________________________________