Aros Ulykkesforsikring

Nogle gange er det okay at være selvsikker. Andre gange er det godt bare at være sikker. Tal med os om din Ulykkesforsikring – så du og din familie kan føle jer helt sikre, hvis uheldet skulle være ude, og I kommer ud for en ulykke.
Vær sikker på mere

Prøv vores prisberegner,
og bestil din ulykkesforsikring med det samme!

Når du tegner en Aros Ulykkesforsikring, er du dækket ind, hvis du eksempelvis kører galt, eller hvis du falder og kommer til skade. Eller hvis du styrter på din cykel og får varigt mén. Du kommer med andre ord ud for en situation eller en ulykke, som giver dig en personskade for eksempel hjernerystelse, sportsskade eller brud på arme og/eller ben.

Aros Ulykkesforsikringen dækker også, hvis du efter en ulykke har brug for behandling bl.a. hos kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut eller akupunktør. Kommer du så alvorligt til skade, at du får et varigt mén (på mindst 5 %), får du en erstatning, som kan hjælpe dig videre økonomisk. En ulykke kan være en chokerende oplevelse, og derfor kan du også få tilbudt psykologisk krisehjælp gennem din Aros Ulykkesforsikring.

Din Aros Ulykkesforsikring dækker

 • Varigt mén fra 5 % som følge af ulykke
 • Behandlingsudgifter til fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør, zoneterapeut, osteopat, kraniosakral-terapi eller lignende ved ulykke
 • Sportsskader, hvis f.eks. korsbåndet ryger, eller skulderen får et vrid
 • Farlig sport – med få undtagelser
 • Psykologisk krisehjælp ved ulykke – læs mere her
 • Tandlægeudgifter ved ulykke 
 • Transportudgifter ved ulykkesstedet til behandlingssted
 • Fører af motorcykel, scooter eller stor knallert
 • Begravelseshjælp for unge under 18 år ved ulykke

Bemærk! Det er dog ikke bare dig selv, der bør have en Ulykkesforsikring, men også resten af din familie. En Ulykkesforsikring er nemlig en personlig forsikring, der dækker én person. Hos os kan du både få Ulykkesforsikringer til voksne, unge og børn

Har du brug for rådgivning? Vi sidder klar ved telefonerne og har ingen telefonkø.

Ring til os på 7010 4222 – vi glæder os til at tale med dig.

Dine unikke fordele

 • Din Aros Ulykkesforsikring dækker livslangt – uanset din alder, hvis du kommer til skade ved en ulykke og får varigt men

 • Du får dobbelterstatning ved varigt mén på 30% eller derover

 • Hos os kan dit barn, frem til det er 2 år gammelt, have en gratis børneulykkesforsikring med en invaliditetssum på kr. 1.000.000, udvidet tandskade samt begravelseshjælp. Det er vigtigt, at du kontakter os, umiddelbart efter dit barn er født, da dit barn skal have oprettet sin egen police for at få denne unikke dækning. Når dit barn fylder 2 år, kontakter vi dig og hjælper dig med at sikre, at dit barn også fremadrettet er dækket. Du vil herefter blive opkrævet for dit barns børneulykkesforsikring, som dækker barnet frem til hovedforfald, efter barnet er fyldt 18 år.

 • Vi ønsker at give dine børn den bedste start på voksenlivet. Er dine børn fyldt 18 år, kan du tegne den populære Aros Ung Ulykkesforsikring til dine voksne børn, der indeholder en unik Ungdomstandforsikring. Denne forsikring er så enestående, at I må love os, at I aldrig opsiger den!

 

 


 

Tilvalgsforsikringer - gør din Aros Ulykkesforsikring endnu bedre

 

Strakserstatning

Hvis du i forbindelse med en ulykke får et knoglebrud, så kan du med Strakserstatning modtage et engangsbeløb til hjælp i hverdagen. Betragt det som et plaster på såret. Det er nemlig helt op til dig, om du vil bruge pengene på hjælpemidler for at komme videre efter din ulykke, eller en ny computer.

Strakserstatning er et tilvalg til din Aros Ulykkesforsikring og koster kun 200 kr. årligt pr. person (indeks 2022). Erstatningen er et engangsbeløb på 12.000 kr. ved ét knoglebrud eller én overrivning. Der udbetales et engangsbeløb på 12.000 kr. pr. ulykkestilfælde, ikke pr. knoglebrud.

Strakserstatningen dækker, hvis du som følge af ulykkestilfælde eller fald får knoglebrud* eller helt eller delvis overrevet korsbånd

*Knoglebrud er brud på kraveben og skulder, over- og underarm, albue, håndled, mellemhånd, nakke, ryg, bækken, hofte, haleben, lår- og underben, knæ, ankel og mellemfod.

Vær opmærksom på, at den nævnte pris kun gør sig gældende, hvis du er indtegnet på vores nyeste ulykkesprodukt.Få Strakserstatning som tilvalgsforsikringBliv forsikret mod tyggeskade

 

Tyggeskadeforsikring

Aros Ulykkesforsikringen dækker tandskader, som er opstået i forbindelse med en ulykke, men ikke tyggeskader, hvis du for eksempel knækker en tand, mens du tygger på en gulerod. Derfor kan du tilvælge en Tyggeskadeforsikring til din Aros Ulykkesforsikring, der dækker, hvis du kommer til at knække en tand eller skade dine tænder, mens du spiser. Beskadiger du fx din bøjle eller retainer ved en tyggeskade, så vil denne også være dækket.

Med Tyggeskadeforsikringen hjælper vi med op til halvdelen af udgifterne til din behandling, hvis du kommer til at skade dine tænder i en tyggeskade.

Tyggeskadeforsikringen er et tilvalg til din Aros Ulykkesforsikring og koster kun 100 kr. årligt pr. person (indeks 2022). Vær opmærksom på, at den nævnte pris kun gør sig gældende, hvis du er indtegnet på vores nyeste ulykkesprodukt.

 

Ekstra Hjælp-forsikring

Ekstra Hjælp-forsikringen giver dig ekstra hjælp, når ulykken sker. Ekstra Hjælp-forsikringen sikrer dig hjælp i hjemmet efter indlæggelse på hospital, og din transport til og fra behandlingsstedet er også dækket, hvis du ikke selv er i stand til at køre. 

Ekstra Hjælp-forsikringen med op til 10.000 kr. pr. ulykkestilfælde, der bl.a. kan anvendes til:

 • Hospitalsindlæggelsesdækning
 • Hjælp i hjemmet efter mere end 3 dages indlæggelse
 • Hjælp i hjemmet uden indlæggelse, f.eks. rengøringshjælp
 • Udgifter til medicin i forbindelse med ulykken

Ekstra Hjælp-forsikringen er et tilvalg til din Aros Ulykkesforsikring og koster kun 250 kr. årligt pr. person (indeks 2022). Vær opmærksom på, at den nævnte pris kun gør sig gældende, hvis du er indtegnet på vores nyeste ulykkesprodukt.Få ekstra hjælp i hjemmet efter indlæggelseMotorsport og ATV-forsikring

 

Motorsport og ATV

Er du vild med ATV-, motocross-, gokart-, speedwaykørsel eller lignende, så er tilvalgsforsikringen Motorsport og ATV yderst relevant for dig.

Forsikringen dækker skader ved ATV-, motocross-, gokart-, speedwaykørsel eller lignende samt enhver skade, der opstår, når du deltager i motorløb, konkurrencekørsel, track day eller træning hertil. Forsikringen dækker ligeledes ved kørsel på godkendt bane eller lignende. Husk altid at benytte fastspændt styrthjelm under kørslen, så du kommer sikkert i mål

Motorsportsforsikringen er et tilvalg til din Aros Ulykkesforsikring og koster kun 250 kr. årligt pr. person (indeks 2022). Vær opmærksom på, at den nævnte pris kun gør sig gældende, hvis du er indtegnet på vores nyeste ulykkesprodukt.

 


Dødsfaldsforsikring

Et dødsfald i den nærmeste familie rammer altid hårdt, og vi har brug for at kunne bearbejde sorgen samtidig med, at vi skal tackle usikkerheden om, hvordan vi fremadrettet skal klare os.

Du kan tegne en Dødsfaldsforsikring som tilvalgsforsikring til din Aros Ulykkesforsikring, som dækker ved dødsfald i forbindelse med et ulykkestilfælde. Det giver os mulighed for hurtigt at hjælpe dine nærmeste videre på økonomisk forsvarlig vis med en engangsudbetaling, der kan skabe ro for bekymringerne i en sårbar tid.Hvilken forsikring skal jeg vælge?


Hos Aros Forsikring kan vi tilbyde dig en Heltidsforsikring eller en Fritidsulykkesforsikring. 

Heltidsulykkesforsikring

 • En Heltidsulykkesforsikring dækker hele døgnet. Prisen beregnes ud fra dit erhverv. Husk derfor altid at meddele Aros Forsikring, hvis du skifter job, da du ellers risikerer at være underforsikret!
 • Du skal også tegne en Heltidsulykkesforsikring, hvis du er studerende, hjemmegående eller pensionist
 • Hvis ulykken sker på din arbejdsplads, og skaden medfører varigt mén, vil du få erstatning fra både egen Ulykkesforsikring og fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring
 • Vi anbefaler altid, at du tegner en Heltidsulykkesforsikring

Fritidsulykkesforsikring

 • En Fritidsulykkesforsikring dækker i fritiden samt til og fra arbejde 
 • Hvis ulykken sker i din fritid, vil du få erstatning fra din Fritidsulykkesforsikring. Derimod vil du modtage erstatning fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring, hvis ulykken sker i arbejdstiden

Vidste du?

Når du tegner en Aros Ulykkesforsikring, er du dækket økonomisk ind, hvis du skulle komme ud for et uheld eller en ulykke og havne i en situation, hvor du bliver helt eller delvist uarbejdsdygtig. Får du varige mén og permanente skader, vil du få dækket varige helbredsmæssige mén fra 5 %. Hvis du mister det yderste led af lillefingeren, svarer det til et varigt mén på 5%. Går det derimod mere galt, og du mister tommel- og pegefingeren er der tale om et mén på over 30%, hvilket betyder, at forsikringssummen fordobles (fra 30% mén).

Ud over dækning ved varigt mén dækker forsikringen også tandskader. Og hvem ved ikke, hvor dyrt det kan være at besøge tandlægen? Så hvis du f.eks. falder ned af en trappe og knækker et par fortænder, måske endda brækker kæben, så betaler Aros Ulykkesforsikringen alle udgifter til at få ordnet både kæbe og tænder.

 


Børneulykkesforsikring for de 2 til 17-årige:

Har du en Ulykkesforsikring hos Aros Forsikring, så kan dit barn indtil det fylder 2 år være forsikret med en invaliditetssum på kr. 1.000.000, udvidet tandskade samt begravelseshjælp. Det er vigtigt, at du ringer til os, så snart dit barn er født, da dit barn skal have oprettet sin egen police for at få denne unikke dækning. For at fortsætte dækningen skal du tegne en Børneulykkesforsikring, når dit barn fylder 2 år. Denne forsikring dækker barnet hele døgnet både ude i børneinstitutioner/skole og hjemme frem til, at dit barn fylder 18 år. Derfor er det relevant, at den også dækker varigt mén fra 5%, hvis barnet kommer galt afsted, og det får livslange konsekvenser. Sport generelt og farlig sport samt tandlægeudgifter ved ulykke er også dækket.

Læs mere om Børneulykkesforsikring her

AP Børneforsikring ved kritisk sygdom

AP Børneforsikring ved kritisk sygdom

Har du brug for at skabe ekstra tryghed omkring dit barn, kan du tegne AP Børneforsikring, der giver dig hjælp, når det virkelig gælder. Hvis dit barn får en kritisk sygdom og bliver alvorligt syg, kan du få en udbetaling, der hjælper dig økonomisk i en svær situation. Derudover kan erstatningen ved varigt mén efter en sygdom være et godt økonomisk afsæt for dit barn senere i livet.

Læs mere om AP Børneforsikring her

 


 

Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring fra 18-29 år:

ungdomstandforsikring-aros-forsikring

Du har mulighed for at tegne en Ung Ulykkesforsikring, hvis du er mellem 18-29 år. Du kan vælge en heltidsdækning, der dækker ulykker, sportsuheld og farlig sport døgnet rundt. Aros Ung Ulykkesforsikring indeholder også en unik Ungdomstandforsikring uden ekstra omkostninger, der dækker eksempelvis udtrækning af visdomstænder, rodbehandling, og røntgen med op til 20.000 kr. pr. år med en selvrisiko på 1.995 kr.

Denne forsikring er så enestående, at du må love os, at du aldrig opsiger den!

Læs mere om Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring


 

 


 

Spørgsmål og svar

Dækker Aros Ulykkesforsikringen sportsskader?

Skulle du være uheldig, fx at ødelægge dit korsbånd i knæet eller få revet et ledbånd i skulderen over som følge af en sportsulykke, er der heldigvis hjælp at hente fra din Ulykkesforsikring. Udover at den dækker varigt mén fra 5 % som følge af en ulykke, kan du også få dækket rimelige og nødvendige behandlingsudgifter til fysioterapeut og kiropraktor.

Dækker Aros Ulykkesforsikringen farlig sport?

Ja, Aros Forsikring dækker farlig sport. Dog dækker vores Ulykkesforsikring ikke

 • Professionel sport
 • Deltagelse i ekstrem sport, fx ekspeditioner, basejumping, bjergbestigning og soloklatring
 • ATV- og motorsportkørsel
 • Kørsel på godkendt racerbane

Har det betydning for min Ulykkesforsikring at jeg skifter job?

Ja, hvis du skifter job, kan det have betydning for din Ulykkesforsikring. Derfor anbefaler vi, at du kontakter kundeservice, som kan hjælpe dig med en vurdering af din Ulykkesforsikring, så du hverken er over- eller underforsikret.

Kontakt os på 7010 4222  – vi sidder klar ved telefonen og har ingen telefonkø.

Hvad er forskellen mellem Ulykkesforsikringens tandskade og Ungdomstandforsikringen?

 • Ulykkesforsikringen dækker normalt kun tandskader, som er opstået i forbindelse med en ulykke.
 • Ungdomstandforsikring dækker derimod dit voksne barns behandlingsbehov i langt de fleste tilfælde – og det uanset årsagen.
 • Ønsker du at sikre dig mod uforudsete tandlægeregninger anbefaler vi dig at tegne Tandforsikringen 20-40-60 hos os. Læs mere her

Hvad sker der med Ungdomstandforsikringen, når mit barn fylder 30 år?

Når dit voksne barn fylder 30 år, stopper dækningen automatisk, men I får mulighed for at tegne en unik fortsættelsesforsikring for alle, der tidligere har været omfattet af Aros Ungdomstandforsikringen gennem Ungdomsulykkesforsikringen, og som ønsker at fortsætte forsikringen med endnu bedre betingelser også, når de bliver ældre.

Læs mere her.

Kan jeg selv få en Tandforsikring?

Ja! Uanset din alder kan Aros Forsikring tilbyde dig Tandforsikringen 20-40-60 i samarbejde med Dansk Tandforsikring. Det er en helt unik forsikring, da den dækker uden at se på historik. Du slipper dermed for at bekymre dig om, hvorvidt skader og lidelser er opstået efter tegningen af forsikringen.

Læs mere her.

Forsikringsordbog – Ulykkesforsikring

Afdrag på selvrisiko: Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer! Du vælger selv, om du vil betale over 2, 4, 6 eller maks. 8 måneder – så længe raten pr. måned udgør mindst 250 kr.

Ansvarsforsikring: En Ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at lave skade på andre eller deres ejendele. En Ansvarsforsikring er lovpligtig til bil, hund, motorcykel og knallert. Alle disse kan fås hos Aros Forsikring.

Dobbelterstatning: Har du en Ulykkesforsikring, er du berettiget til at få udbetalt det dobbelte af din erstatning, hvis du ved en ulykke får en méngrad på over 30%.

Dækningssberettiget skade: En skade er dækningsberettiget, hvis skadens omstændigheder opfylder kravene, som de fremgår i forsikringsbetingelserne.

Erstatningssum: Erstatningssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Farlig sport: Vores Ulykkesforsikring dækker alverdens former for sport – også de mere risikable. Faktisk er der kun tre typer sport, vi ikke dækker: professionel sport, bjergbestigning/bjergklatring og motorcrossløb/kørsel på godkendt bane.

Forsikringssummen: Det samme som erstatningssummen. Forsikringssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringstageren: Den person, der underskriver og dermed køber forsikringen. Dækker forsikringen også husstanden, vil alle med fast bopæl på husstanden betegnes som forsikrede.

Godtgørelse: Det samme som erstatningssummen. Det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Helkunde: Du er helkunde hos Aros Forsikring, hvis du har 3 eller flere af vores hovedprodukter. Dermed opnår du en rabat på 10% på alle dine forsikringer samt andre fordele. Hovedprodukterne består af Indbo- Hus-, Sommerhus-, Bil-, Elbil- og Ulykkesforsikring.

Indeksregulering: At en forsikring er indeksreguleret betyder, at prisen kan reguleres hvert år i takt med lønindekset.

Invaliditetssum: Det beløb, du får udbetalt, hvis du efter en ulykke bliver 100% invalid. Det er det samme som dækningssummen på din Ulykkesforsikring.

Mit Aros: Mit Aros er din kundeportal. Her kan du se dine policer, tidligere skader, lave fuldmagter, mm. Du finder Mit Aros her.

Police: Din police er dit forsikringsbevis. Du modtager din police ca. 14 dage før din forsikring træder i kraft og får den tilsendt med post eller via e-Boks. Din police er også tilgængelig, når du logger ind på Mit Aros.

Præmie: Din præmie er den pris, du betaler for at have forsikringen. Din præmie kan betales årligt, halvårligt eller månedligt.

Psykologisk krisehjælp: Bliver du udsat for en traumatisk hændelse, kan du modtage psykologisk krisehjælp. Har du en Indboforsikring, kan alle pårørende i husstanden modtage psykologisk krisehjælp. Ved Ulykkesforsikringen er det kun personen, der kommer ud for uheldet, der kan modtage psykologisk krisehjælp.

Selvrisiko: Det beløb, du som kunde selv skal betale for at benytte dig af en forsikring ved en skade. Selvrisikoens beløb varierer fra forsikring til forsikring, og kan ved visse forsikringer reguleres af dig som kunde. Du kan se dine selvrisici på Mit Aros.

Skadevolder: Personen, der i en skadesituation er ansvarlig for skaden.

Tilvalgsforsikring: Med tilvalgsforsikringer kan du skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov.

Ulykkesforsikring: En Ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade og har brug for behandling, der ikke er dækket af det danske sundhedsvæsen. Du får også erstatning, hvis du får et varigt mén, eller f.eks. bliver skadet under udøvelse af farlig sport. Din Ulykkesforsikring bortfalder aldrig på grund af din alder.

Forbehold: Denne ordbog kan  have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser under https://www.aros-forsikring.dk/forsikringer/forsikringsbetingelser/


 

Vi hjælper dig, når skaden sker, men hvordan kan du selv forebygge skader?

husk-cykelhjelmen-aros-forsikring

Spænd hjelmen kammerat!

Husker du vigtigheden af, at du og dine børn bærer en cykelhjelm, når I cykler, står på løbehjul eller rulleskøjter? – det tager kun et splitsekund at vælte eller overse en bil.

Læs 'Spænd hjelmen kammerat!' her

 

forebyg-trampolinulykker-aros-forsikring

Elsker I også at springe på trampolin?


Hvert år sker der flere tusinde trampolinskader. Sikkerhedsstyrelsen og Børneulykkesfonden er gået sammen og har lavet 5 gode trampolinråd. Vi har samlet det hele i en guide til dig og dine børn.

Læs her hvordan I kan forebygge trampolinskader


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for Ulykkesforsikring Betingelser for Ulykkesforsikring

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede en Ulykkesforsikringen hos Aros Forsikring? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  


 

Andre forsikringer til dig 

Indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for
træets bære- eller funktionsevne.
Læs mere
bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
sommerhusforsikring-aros-forsikring
Sommerhusforsikring Hos Aros Forsikring er du dækket mod de fleste skader
Læs mere
ulykkesforsikring-aros-forsikring