Ulykkesforsikring

Vi ønsker at passe på dig og dine kære. Hos Aros Forsikring kan du med en Ulykkesforsikring sikre dig og din familie, hvis I kommer galt afsted. Vi værner om de nære relationer, og giver dig de bedste betingelser for din sikkerhed.
ulykkesforsikring-aros-forsikring

Din Ulykkesforsikring dækker

 • Forsikringstager og børn under 2 år. Det er utroligt vigtigt, at dit barn får oprettet sin egen police. Når barnet er fyldt 2 år, er det ikke længere dækket af din Ulykkesforsikring, men barnet skal have sin egen Ulykkesforsikring
 • Børn under 2 år er gratis dækket med en invaliditetssum på kr. 1.000.000, udvidet tandskade samt begravelseshjælp. 
 • Varigt mén fra 5%
 • Behandlingsudgifter til fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør eller lignende ved ulykke
 • Farlig sport  med få undtagelser
 • Psykologisk krisehjælp ved ulykke  læs mere her
 • Tandlægeudgifter ved ulykke 
 • Transportudgifter ved ulykkesstedet til behandlingssted
 • Fører af motorcykel og knallert
 • Begravelseshjælp for unge under 18 år ved ulykke

Dine unikke fordele

 • Børn under 2 år er gratis dækket med en invaliditetssum på kr. 1.000.000, udvidet tandskade samt begravelseshjælp.
 • Din Ulykkesforsikring dækker livslangt – uanset din alder, hvis du kommer til skade ved en ulykke og får varigt men.
 • Dobbelterstatning ved varigt mén på 30% eller derover  bortfalder ved 65 år
 • Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring for 18-29 årige  læs mere længere nede på siden

Som Helkunde kan du købe de populære Aros Ung forsikringer, der med unikke dækninger sikrer dine børn en tryg start på voksenlivet.

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonerne og har ingen telefonkø.

Ring til os på 7010 4222  vi glæder os til at tale med dig.





Hvilken forsikring skal jeg vælge?


Hos Aros Forsikring kan vi tilbyde dig en Heltidsforsikring eller en Fritidsulykkesforsikring. 

Heltidsulykkesforsikring

 • En Heltidsulykkesforsikring dækker hele døgnet. Prisen beregnes ud fra dit erhverv
 • Du skal også tegne en Heltidsulykkesforsikring, hvis du er studerende, hjemmegående eller arbejdsledig
 • Hvis ulykken sker på din arbejdsplads, og skaden medfører varigt mén, vil du få erstatning fra både egen Ulykkesforsikring og fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring

Fritidsulykkesforsikring

 • En Fritidsulykkesforsikring dækker i fritiden samt til og fra arbejde 
 • Hvis ulykken sker i din fritid, vil du få erstatning fra din Fritidsulykkesforsikring. Derimod vil du modtage erstatning fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring, hvis ulykken sker i arbejdstiden

 

ungdomstandforsikring-aros-forsikring

Ulykkesforsikring
med Ungdomstandforsikring
fra 18-29 år:

 
Som det første danske forsikringsselskab i Danmark tilbyder vi alle unge mellem 19-29 år en Ungdomstandforsikring som en del af deres Ulykkesforsikring.

Læs mere om Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring

 


 

Tilvalgsdækninger - gør din Ulykkesforsikring endnu bedre

borneulykkesforsikring-aros-forsikring

AP Børnedækning - en unik forsikring til dit barn

Vi ønsker at sikre dit barn de absolut bedste vilkår, hvis dit barn bliver kritisk syg. I samarbejde med AP Pension har vi skabt et trygt fundament for jer og jeres barn. 

Læs mere om AP Børnedækningen her

Dødsfald

Ulykkesforsikringen kan suppleres med en dækning ved dødsfald.


 

 


 

Spørgsmål og svar

Dækker Aros Forsikring al Farlig sport?

Ja, Aros Forsikring dækker farlig sport. Dog dækker vores Ulykkesforsikring ikke

 • Professionel sport
 • Bjergbestigning og bjergklatring
 • Motocrosskørsel
 • Kørsel på godkendt racerbane

Har det betydning for min Ulykkesforsikring at jeg skifter job?

Ja, hvis du skifter job, kan det have betydning for din Ulykkesforsikring. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din assurandør, som kan hjælpe dig med en vurdering af din Ulykkesforsikring, så du hverken er over- eller underforsikret.

Kontakt os på 7010 4222  – vi sidder klar ved telefonen og har ingen telefonkø.

Hvad er forskellen mellem Ulykkesforsikringens tandskade og Ungdomstandforsikringen?

Ulykkesforsikringen dækker normalt kun tandskader, som er opstået i forbindelse med en ulykke.

Den nye Ungdomstandforsikring dækker derimod dit voksne barns behandlingsbehov i langt de fleste tilfælde – og det uanset årsagen.

Hvad sker der med Ungdomstandforsikringen, når mit barn fylder 30 år?

Tandlægeregningen stiger med alderen. Når dit voksne barn fylder 30 år, stopper dækningen derfor automatisk, men I får mulighed for at tegne en omfattende Tandforsikring på meget attraktive vilkår.

Kan jeg selv få en Tandforsikring?

Vi kan naturligvis også tilbyde jer som forældre den omfattende Tandforsikring til samme attraktive pris. Som kundeejet forsikringsselskab kan vi anbefale dig denne Tandforsikring  så er du sikret tandbehandling, uden at det gør ondt i økonomien.

Læs mere her

Forsikringsordbog – Ulykkesforsikring

Afdrag på selvrisiko: Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer! Du vælger selv, om du vil betale over 2, 4, 6 eller maks. 8 måneder – så længe raten pr. måned udgør mindst 250 kr.

Ansvarsforsikring: En Ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at lave skade på andre eller deres ejendele. En Ansvarsforsikring er lovpligtig til bil, hund, motorcykel og knallert. Alle disse kan fås hos Aros Forsikring.

Dobbelterstatning: Har du en Ulykkesforsikring, er du berettiget til at få udbetalt det dobbelte af din erstatning, hvis du ved en ulykke får en méngrad på over 30%. Din dobbelterstatning bortfalder, når du fylder 65 år.

Dækningssberettiget skade: En skade er dækningsberettiget, hvis skadens omstændigheder opfylder kravene, som de fremgår i forsikringsbetingelserne.

Erstatningssum: Erstatningssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Farlig sport: Vores Ulykkesforsikring dækker alverdens former for sport – også de mere risikable. Faktisk er der kun tre typer sport, vi ikke dækker: professionel sport, bjergbestigning/bjergklatring og motorcrossløb/kørsel på godkendt bane.

Forsikringssummen: Det samme som erstatningssummen. Forsikringssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringstageren: Den person, der underskriver og dermed køber forsikringen. Dækker forsikringen også husstanden, vil alle med fast bopæl på husstanden betegnes som forsikrede.

Godtgørelse: Det samme som erstatningssummen. Det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Helkunde: Du er helkunde hos Aros Forsikring, hvis du har 3 eller flere af vores hovedprodukter. Dermed opnår du en rabat på 10% på alle dine forsikringer samt andre fordele. Hovedprodukterne består af Indbo- Hus-, Sommerhus-, Bil-, Elbil- og Ulykkesforsikring.

Indeksregulering: At en forsikring er indeksreguleret betyder, at prisen kan reguleres hvert år i takt med lønindekset.

Invaliditetssum: Det beløb, du får udbetalt, hvis du efter en ulykke bliver 100% invalid. Det er det samme som dækningssummen på din Ulykkesforsikring.

Mit Aros: Mit Aros er din kundeportal. Her kan du se dine policer, tidligere skader, lave fuldmagter, mm. Du finder Mit Aros her.

Police: Din police er dit forsikringsbevis. Du modtager din police ca. 14 dage før din forsikring træder i kraft og får den tilsendt med post eller via e-Boks. Din police er også tilgængelig, når du logger ind på Mit Aros.

Præmie: Din præmie er den pris, du betaler for at have forsikringen. Din præmie kan betales årligt, halvårligt eller månedligt.

Psykologisk krisehjælp: Bliver du udsat for en traumatisk hændelse, kan du modtage psykologisk krisehjælp. Har du en Indboforsikring, kan alle pårørende i husstanden modtage psykologisk krisehjælp. Ved Ulykkesforsikringen er det kun personen, der kommer ud for uheldet, der kan modtage psykologisk krisehjælp.

Selvrisiko: Det beløb, du som kunde selv skal betale for at benytte dig af en forsikring ved en skade. Selvrisikoens beløb varierer fra forsikring til forsikring, og kan ved visse forsikringer reguleres af dig som kunde. Du kan se dine selvrisici på Mit Aros.

Skadevolder: Personen, der i en skadesituation er ansvarlig for skaden.

Tilvalgsforsikring: Med tilvalgsforsikringer kan du skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov.

Ulykkesforsikring: En Ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade og har brug for behandling, der ikke er dækket af det danske sundhedsvæsen. Du får også erstatning, hvis du får et varigt mén, eller f.eks. bliver skadet under udøvelse af farlig sport. Din Ulykkesforsikring bortfalder aldrig på grund af din alder.

Forbehold: Denne ordbog kan  have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser under https://www.aros-forsikring.dk/forsikringer/forsikringsbetingelser/


 

Vi hjælper dig, når skaden sker, men hvordan kan du selv forebygge skader?

husk-cykelhjelmen-aros-forsikring

Spænd hjelmen kammerat!

Husker du vigtigheden af, at du og dine børn bærer en cykelhjelm, når I cykler, står på løbehjul eller rulleskøjter? – det tager kun et splitsekund at vælte eller overse en bil.

Læs 'Spænd hjelmen kammerat!' her

 

forebyg-trampolinulykker-aros-forsikring

Elsker I også at springe på trampolin?


Hvert år sker der flere tusinde trampolinskader. Sikkerhedsstyrelsen og Børneulykkesfonden er gået sammen og har lavet 5 gode trampolinråd. Vi har samlet det hele i en guide til dig og dine børn.

Læs her hvordan I kan forebygge trampolinskader


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for Ulykkesforsikring

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede en Ulykkesforsikringen hos Aros Forsikring? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  


 

Andre forsikringer til dig 

Indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere Indboforsikring-aros-forsikring
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for
træets bære- eller funktionsevne.
Læs mere husforsikring-aros-forsikring
bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere bilforsikring-aros-forsikring
sommerhusforsikring-aros-forsikring
Sommerhus- forsikring Hos Aros Forsikring er du dækket mod de fleste skader
Læs mere sommerhusforsikring-aros-forsikring
Nyhedsbrev
Kontakt mig