Hundeforsikring med Figurantdækning

For mange er hunden menneskets bedste ven, og bedste venner passer på hinanden. Derfor har vi lavet en Hundeforsikring, hvor du har mulighed for at kombinere den lovpligtige Hundeansvarsforsikring med en Hundesygeforsikring og en Hundelivsforsikring. På den måde hjælper vi dig med at sørge for, at dit firbenede familiemedlem også er godt forsikret.
Vær sikker på mere

Prøv vores prisberegner,
og bestil din hundeforsikring med det samme!

Dine dækninger

Lovpligtig fornuft

Det er ikke bare en god idé at forsikre din hund ordentligt – en Hundeansvarsforsikring er faktisk lovpligtig. Det er nemlig dit ansvar, hvis din hund forvolder skade på andre mennesker, dyr eller andres ejendele. Hvis din hund bider et menneske, så står du til ansvar. 

Hvalpe og forsikringer

Hundehvalpe, som opholder sig hos tæven, indtil de er 4 måneder, er medforsikret med moderen. Derefter skal hver hund have egen Hundeforsikring.

Hundeansvarsforsikring med Figurantdækning

Vores Figurantdækning dækker alle døgnets 24 timer – også til hundetræning, jagt eller opvisning, samt tjenestehunde, så de trygt kan gøre deres pligt. På den måde sikrer du din hund de absolut bedste vilkår, når den er på arbejde.

 

Dine unikke fordele

Attraktiv pris og yderligere 10 % rabat, hvis du er Helkunde

Vi har kun enkelte forbehold ved bestemte racer, men prisen og dækningen er til gengæld blevet væsentligt forbedret. Vi gør ydermere vores Hundeforsikring endnu mere attraktiv for alle vores Helkunder, da du får 10 % rabat på både din Hundeforsikring og valgte tilvalgsforsikringer.  

Forsikringer tilpasset dig

Har du spørgsmål til vores Hundeforsikring, og hvordan vi kan dække dig og din hund, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til kundeservice på 7010 4222 – vi har ingen telefonkø

 


 

Tilvalgsforsikringer - gør din Hundeforsikring endnu bedre

hundesygeforsikring-aros-forsikring

Hundesygeforsikring


Vi har en af markedets skarpeste dækninger, hvis det værste skulle ske, at din hund bliver syg. Hundesygeforsikringen dækker dyrlæge- og behandlingsudgifter til pleje ved sygdom eller ulykke.

Udgifterne til receptpligtig medicin nulstilles hvert år. Det er kombineret med en behandlingsperiode på 120 dage.

Du kan også trygt tage din hund med på ferie. Hundesygeforsikringen dækker også, hvis din hund bliver syg eller kommer ud for en ulykke under ferien i Europa, når behandlingen er foretaget af autoriseret dyrlæge.

hundelivsforsikring-aros-forsikring

Hundelivsforsikring

  • Dækker købesummen på din hund, hvis den dør som følge af en ulykke eller sygdom. Den dækker også, hvis dyrlægen mener, at hunden skal aflives som konsekvens af enten ulykke eller sygdom
  • Dækker med op til 50 % af købssummen, hvis din hund løber bort eller bliver stjålet
  • Dækker maksimalt 20.000 kr. af hundens købssum.

 

luna-aros-forsikring-maskot

 


 

 

Spørgsmål & svar

 

Forsikrer Aros Forsikring alle racer?

Vi har enkelte forbehold ved bestemte racer.

Kontakt kundeservice på 7010 4222 og få en vurdering af din hund. 

Kan jeg få min politihund forsikret?

Ja, din politihund kan forsikres, da vi også forsikrer tjenestehunde – vær dog opmærksom på at vi har enkelte forbehold over for bestemte racer.

Er min hund dækket under træning?

Ja, din Hundeforsikring med Figurantdækning dækker din hund under træning i f.eks. agility.

Hvordan er min hund dækket, hvis den bliver passet?

Hos Aros Forsikring skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt din hund er ordentligt forsikret, hvis du tager på en længere ferie i op til 1 måneds varighed og får hunden passet hos en ven.

Her dækker vores Hundeforsikring hunden, så længe der er tale om en midlertidig pasning.

Bliver min hunds medicintakst nulstillet hvert år?

Med Aros Hundesygeforsikring ønsker vi at tage vare på din hund, hvis du skulle være så uheldig, at den bliver syg.

Derfor nulstiller vi udgifterne til receptpligtig medicin hvert år, hvilket er kombineret med en behandlingsperiode på 120 dage.

Forsikringsordbog – Hundeforsikring

Afdrag på selvrisiko: Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer! Du vælger selv, om du vil betale over 2, 4, 6 eller maks. 8 måneder – så længe raten pr. måned udgør mindst 250 kr.

Ansvarsforsikring: En Ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at lave skade på andre eller deres ejendele. En Ansvarsforsikring er lovpligtig til bil, hund, motorcykel og knallert. Alle disse kan fås hos Aros Forsikring.

Dækningssberettiget skade: En skade er dækningsberettiget, hvis skadens omstændigheder opfylder kravene, som de fremgår i forsikringsbetingelserne.

Erstatningssum: Erstatningssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringssummen: Det samme som erstatningssummen. Forsikringssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringstageren: Den person, der underskriver og dermed køber forsikringen. Dækker forsikringen også husstanden, vil alle med fast bopæl på husstanden betegnes som forsikrede.

Godtgørelse: Det samme som erstatningssummen. Det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Helkunde: Du er helkunde hos Aros Forsikring, hvis du har 3 eller flere af vores hovedprodukter. Dermed opnår du en rabat på 10% på alle dine forsikringer samt andre fordele. Hovedprodukterne består af Indbo- Hus-, Sommerhus-, Bil-, Elbil- og Ulykkesforsikring.

Indeksregulering: At en forsikring er indeksreguleret betyder, at prisen kan reguleres hvert år i takt med lønindekset.

Mit Aros: Mit Aros er din kundeportal. Her kan du se dine policer, tidligere skader, lave fuldmagter, mm. Du finder Mit Aros her.

Police: Din police er dit forsikringsbevis. Du modtager din police ca. 14 dage før din forsikring træder i kraft og får den tilsendt med post eller via e-Boks. Din police er også tilgængelig, når du logger ind på Mit Aros.

Præmie: Din præmie er den pris, du betaler for at have forsikringen. Din præmie kan betales årligt, halvårligt eller månedligt.

Selvrisiko: Det beløb, du som kunde selv skal betale for at benytte dig af en forsikring ved en skade. Selvrisikoens beløb varierer fra forsikring til forsikring, og kan ved visse forsikringer reguleres af dig som kunde. Du kan se dine selvrisici på Mit Aros.

Skadevolder: Personen, der i en skadesituation er ansvarlig for skaden.

Tilvalgsforsikring: Med tilvalgsforsikringer kan du skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov.

Forbehold: Denne ordbog kan  have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser under https://www.aros-forsikring.dk/forsikringer/forsikringsbetingelser/


 

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for Hundeforsikring

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  


 

Andre forsikringer til dig 

indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere
bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Dækker personskader og tilpasses efter dit behov. Dækker også deltagelse i farlig sport.
Læs mere
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for træets bære- eller
funktionsevne.
Læs mere
hunde-forsikring-aros-forsikring