Veteranknallertforsikring

Kærligheden til de gamle veteraner forsvinder ikke, og de gamle veteranknallerter dukker stadig op på de danske landeveje. De bidrager til smil og samtale om barndommens gade, hvor Puch Maxi'er brummede i alle gader og stræder, og Vespaen var ren luksusvare for overklassen. I dag er de nogle af entusiasternes favoritter.
veteranknallertforsikring-aros-forsikring

Historiske veteranknallerter

I 1949 præsenterede Diesella den første cykel med hjælpemotor, som vi i dag kunne betegne som en gammel 'røvskubber'. Da bedstefar var teenager i 1950'erne, var de nyeste pletskud på stammen vildt populære og 1-gears knallerten lidt af et tilløbsstykke. Tiderne har forandret sig, og desværre er det i dag de færreste, som kører en 1-gears veteranknallert. Men for de entusiaster som vælger en gammel 'røvskubber', er det det hele værd. 

Nostalgien lever i bedste velgående, og de engang populære knallerter fra 50'erne og 60'erne får nu også en del opmærksomhed i bybilledet, når de drøner afsted med en kraftig brummen.

 


 

veteranknaller-aros-forsikring

Ansvarsforsikring til din veteranknallert

Hos Aros Forsikring kan du selvfølgelig også forsikre din veteranknallert. I Danmark er det lovpligtigt at have en Ansvarsforsikring til sin Veteranknallert.

Med en lovpligtig Ansvarsforsikring sikrer du dig selv økonomisk, hvis du pådrager andre skader under kørsel med din veteranknallert.

Vil du vide mere om vores Ansvarsforsikring? Kontakt kundeservice på 7010 4222 – vi hjælper dig gerne med alle dine veteraner, store som små.

 


 

 


 

 Unikke muligheder og dækninger

veteranknallert-vespa-aros-forsikring

Dækker din forsikring ved brand, indbrudstyveri og vand?

Du har hos Aros Forsikring en unik mulighed for at forsikre din veteranknallert samt reservedele og tilbehør gennem din Indboforsikring.

Du forsikres mod brand, vand og indbrudstyveri.

Vil du vide mere? Kontakt kundeservice på 7010 4222  vi sidder klar ved telefonerne og hjælper dig med de korrekte forsikringer tilpasset dine behov.
 

 

Vi elsker gamle knallerter

Hos Aros Forsikring er der plads til dig, som brænder for gamle skønne knallert klassikere.

Vi vil gerne være med til at dyrke interessen for veteranknallerter og ønsker at være med til at bevare de gamle klassikere for eftertiden samt være med til at sprede budskabet om disse kulturskatte.

Vi favner din passion for din hobby, og belønner dig med enestående forsikringer, som hjælper dig med at passe på din kulturskat.

En fællesnævner for alle vores veterankunder er glæden og den ægte interesse for at bevare de gamle hengemte køretøjer, som vækker nostalgi og barndomsminder.

 

 


 

veteranknallert-aros-forsikring

Populære veteranknallertmærker

Vi husker alle de gamle, brummende klassikere. Flere og flere bliver efterhånden vækket til live og får nyt liv på vejene. Hos Aros Forsikring værner vi om de gode gamle veteraner med nostalgisk stolthed. Vi er også sikre på, at du som entusiast kender meget til historikken.

Hvad siger dine minder eksempelvis om

  • Kreidler
  • Velo Solex
  • Puch Maxi
  • Vespa Ciao
  • Yamaha 4G

 

Vil du spare penge på din forsikring?

Som kundeejet forsikringsselskab kan vi tilbyde dig unikke fordele som Helkunde. Du kan bl.a. få 10% rabat på de største forsikringer ved at samle dine forsikringer hos os. Vil du vide, hvordan du bliver en del af fællesskabet, hvor nærvær og hæderlighed er en del af DNA'et?

 

Bliv Helkunde

 


 

far-son-samarbejde-aros-forsikring

 

Nostalgi og passion går hånd i hånd

Rundt omkring i Danmark opstår små foreninger og klubber, som samler entusiasterne, hvor passionen gennemsyrer deres liv og giver livsglæde.

Puch Maxi'ens renæssance

Gennem de senere år har den populære Puch Maxi endnu engang fået sin renæssance, og nostalgien får for alvor lov at sætte sine spor.

Med en gammel Puch er der rig mulighed for at lave spændende reparations- og renoveringsprojekter  et rigtig far-søn projekt.

 


 

Andre forsikringer til dig

Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
Indboforsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere