Indboforsikring Ung

Leder du efter en indboforsikring, som er ideel, hvis du er flyttet hjemmefra, er på vej til at flytte sammen med din partner, eller hvis du har roommates, så læs med her. Vores sumløse indboforsikring sikrer, at du aldrig er underforsikret, og du kan kombinere den med tilvalgsforsikringer som fx elektronikforsikring, Pludselig Skade-forsikring og cykelforsikring.
Indboforsikring Ung
Hvad dækker din Indboforsikring Ung?

Indboforsikring Ung dækker dine ting og dit ansvar, og så hjælper den dig, hvis du får behov for psykologisk krisehjælp, eller hvis du får stjålet din identitet eller bliver udsat for online chikane.

Vi dækker:

  • Dig og op til to roommates.
  • Dig, der bor alene i en lejlighed eller på kollegie.*
  • Dig og din partner, hvis I er samboende.
  • Dig og dine børn.
  • Dig og dine delebørn (hvis de er anført på policen).

* Har dine forældre en indboforsikring hos Aros Forsikring, så er du dækket af denne, indtil du fylder 21 år, så længe du bor alene.

Sumløs dækning

Vores Indboforsikring Ung er sumløs, og det betyder, at der ikke er et øvre maksimum på værdien af dit samlede indbo. Du skal derfor ikke spekulere på, om du er underforsikret. Har du ejendele, der har kostet mere end 50.000 kr. – fx et dyrt designermøbel eller et ur – skal denne ejendel dog forsikres særskilt.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er en meget vigtig del af din Indboforsikring Ung. Ansvarsforsikringen dækker nemlig dit personlige ansvar, hvis du kommer til at forårsage skade på andre eller andres ejendele ved et uheld.
 

Indbrud, tyveri og røveri

Bliver du bestjålet ved indbrud, tyveri, tricktyveri eller røveri, dækker vi de stjålne ejendele, uanset om det er tøj, møbler eller elektronik.

Brand, vand og storm

Opstår der skader på dine ting under brand, skybrud eller storm, dækker din Indboforsikring Ung dig.

 

Retshjælp

I visse tilfælde dækker indboforsikringen sagsomkostninger ved civile retssager. Forsikringen dækker sagsomkostninger op til 250.000 kr.
 

ID-Sikring

Indboforsikring Ung hjælper dig, hvis du får stjålet eller misbrugt din identitet, så du hurtigt kan få begrænset misbruget. Du kan læse mere om ID-Sikring her.

Web Clean-Up

Online mobning og chikane på nettet er et støt stigende problem blandt danske unge. Vi lever i en digital verden, hvor du desværre kan opleve chikanerende adfærd på nettet. Bliver du udsat for online chikane, er der hjælp at hente i din Indboforsikring Ung. Du kan læse mere om Web Clean-Up her.

Psykologisk krisehjælp

Bliver du involveres i en akut opstået, traumatisk hændelse – det kunne fx være et indbrud – dækker din Indboforsikring Ung udgifterne til op mod 10 psykologbehandlinger.

Aflåste skabe uden for hjemmet

Opbevarer du fast golfudstyr, rideudstyr eller lignende i et aflåst skab uden for dit hjem, for eksempel i en klub, er dette udstyr dækket med op til 15.000 kr.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222

Vælg de rigtige tilvalgsforsikringer til din indboforsikring

Pludselig Skade

Denne forsikring dækker skader, der sker pludseligt og med øjeblikkelig skadevirkede effekt. Det kunne fx være, hvis du falder og beskadiger dit tøj, eller hvis du ved et uheld får sat dig på dine briller, så de går i stykker. Selvrisikoen er på kun 1.000 kr.

Læs mere

 

Elektronikforsikring

Med en elektronikforsikring er dine elektriske apparater dækket indtil 5 år fra købsdatoen. De er fx dækket ved funktionsfejl, mekaniske eller elektriske svigt, pludselig skader og pixelfejl, der ligger uden for producentens retningslinjer for reparation. Selvrisikoen er på kun 1.000 kr.

Læs mere

 

Cykelforsikring og cykelskadeforsikring

Har du en cykel eller elcykel, kan du tegne en cykelforsikring, der dækker cyklen i tilfælde af brand og tyveri. Du kan også vælge at tegne en cykelskadeforsikring, så din cykel er dækket ved skader i forbindelse med sammenstød og styrt.

Læs mere

 

Mindre motoriserede køretøjer uden nummerplade

Ejer du et elløbehjul, et el-skateboard eller et segboard, kan du forsikre køretøjet med en cykelforsikring, så det er dækket i tilfælde af tyveri og brand.

Læs mere


Glas og sanitet 

Denne tilvalgsforsikring dækker skader på fx glaskeramisk kogeplade, toiletkummer, badekar og håndvaske. Bor du til leje, opfordrer vi dig til at undersøge, om du har vedligeholdelsespligten for disse genstande. Har du ikke vedligeholdelsespligten, er der nemlig ingen grund til at tegne forsikringen.
 

 

ATV, kabinescooter og motorcrosser

Ejer du en uregistreret ATV, en kabinescooter eller motorcrosser, dækker denne forsikring dig, hvis den bliver stjålet under et indbrud, eller hvis den bliver skadet af en brand på forsikringsstedet.

 


 

 


 

Har du husket tænderne?

Er du mellem 18 og 29 år, kan du tegne vores Ulykkesforsikring Ung, som indeholder en unik ungdomstandforsikring. Ungdomstandforsikringen hjælper dig med at passe godt på dine tænder.

Læs mere

Skal du ud at rejse eller tilbringe et semester i udlandet?

Skal du ud at rejse med vennerne, skal du tilbringe et semester i udlandet, eller drømmer du om at rejse ud i verden på backpacking, så husk at tegne en rejseforsikring, inden du drager afsted. Rejseforsikringen hjælper dig fx, hvis du bliver syg eller kommer til skade under din rejse. Vi tilbyder dækninger tilpasset dit rejsemål og med op til 180 dages varighed.

Læs mere

Har du købt din første bil?

Har du købt din første bil, eller planlægger du at gøre det inden for nærmeste fremtid, så skal du huske forsikringen. Du kan læse mere om den lovpligtige ansvarsforsikring, vores kaskoforsikring og flere andre forsikringer til bilen ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Læs forsikringsbetingelserne herunder:

Betingelser for Indboforsikring Betingelser for indboforsikring

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  

 


 

Vi hjælper dig med at passe på dine ting med Indboforsikring Ung

Hvordan fastsætter man værdien af sit indbo? Og hvorfor er en indboforsikring egentlig så vigtig? De fleste af os har rent faktisk værdier for langt mere, end vi går og tror. Skulle du blive bestjålet eller endnu værre: Opstår der en brand i din bolig, som ødelægger alle dine ting, så er det indboforsikringen, som sikrer dig en erstatning.

Dit private ansvar

Rigtig mange er ikke klar over, at en indboforsikring også indeholder en privat ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen er den, som dækker dig, hvis du kommer til at forvolde skade på andre personer eller deres ejendele. Har du ikke en ansvarsforsikring, kan du risikere at skulle betale en millionerstatning ud af egen lomme, hvis uheldet er ude.

Tilvalgsforsikringer: Vælg de rigtige

Du vælger selv, hvilke tilvalgsforsikringer du ønsker at tegne til Indboforsikring Ung. Har du en ny og dyr computer til studiet, kan det være, at elektronikforsikringen er et must for dig, og er cyklen dit primære transportmiddel, kan det være en god idé at tegne en cykelforsikringen.

Vi dækker hele husstanden

Indboforsikring Ung dækker hele husstanden. Bor du med en partner, med børn eller med op til to roommates, er de altså også omfattet af din Indboforsikring Ung. Har du delebørn, som kun bor ved dig noget af tiden, kan du få dem anført på din police, og så er de tilsvarende dækket.

Indboforsikring Ung pris

Ønsker du at høre mere om Indboforsikring Ung, har du brug for rådgivning, eller vil du have et samlet forsikringstilbud, er du altid velkommen til at ringe på vores hovednummer 7010 4222. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

 


 

Andre forsikringer til dig

Ulykkesforsikring Ung
Ulykkesforsikring Ung Få en ulykkesforsikring med ungdomstandforsikring, hvis du er mellem 18 og 29 år.
Læs mere
Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn – uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Hundeforsikring
Hundeforsikring Med vores hundeforsikring kan du passe ekstra godt på din bedste ven.
Læs mere