Veterancampingvognsforsikring

Vi deler din kærlighed for det simple campingliv, og med en veterancampingvogn bliver oplevelsen noget helt unikt. Camping er en livsstil, og med en veterancampingvogn bliver ferien som en anden tidslomme – med tanker på barndommen, hygge, nærvær og familietid.
veterancampingvognsforsikring-aros-forsikring

Spot på retro og klassisk kærlighed

Flere og flere danskere vælger veterancampingvogne fremfor nye campingvogne. Tidens trends sætter nye standarder for, hvad vi som forbrugere sætter pris på, og særligt retro og upcycling er blevet et stort hit. Hos Aros Forsikring sætter vi pris på veterancampingvogne og støtter dig som kunde i at få den bedste dækning på din nyfundne ”gamle” kærlighed, så du kan give campinglivet et pift og et islæt af barndommens minder.

Alt-i-én Veterancampingvognsforsikring

Hos Aros Forsikring tilbyder vi dig nu en helt unik Veterancampingvognsforsikring, som dækker alle aspekter af campinglivet.

Har du en Indboforsikring hos os, kan du tegne en kombineret Veterancampingvognsforsikring med Kaskoforsikring, redning i udlandet, sumløs Indboforsikring og retshjælp, der både dækker skader på din veterancampingvogn, dit fortelt og dine ting i campingvognen.

Det giver dig helt unikke fordele.

Prisberegning

Vi beregner prisen på din Veterancampingvognsforsikring ud fra mange forskellige faktorer. Det drejer sig blandt andet om den samlede værdi af din campingvogn – inkl. fortelt. Hvis værdien overstiger 275.000 kr. kræves særskilt godkendelse. Husk at din veterancampingvogn skal være over 35 år gammel. 

 

Veterancampingvognsforsikringen dækker

 • Skader på din veterancampingvogn
  Hvis du bliver ramt af storm, hærværk eller brand samt ved tyveri af eller fra campingvognen 
 • Skader på campingudstyr
  Skader på dit campingudstyr som fortelt og udstyr i form af mover, markiser, antenner, AV- og andet elektronisk udstyr 

 • Dit vinterfortelt tilhørende din campingvogn
  Dit tilhørende vinterfortelt og helårstelt er dækket hele året rundt. Dit sommerfortelt er dækket i perioden 1. marts til 31. oktober

 • Simpelt tyveri
  Dækker ved tyveri fra dit private fortelt og af ting, der står udendørs omkring din campingvogn
 • El-skader og funktionsfejl på din veterancampingvogn
  Vi dækker skader på din veterancampingvogn, hvis der sker kortslutning af dine el-installationer. F.eks. kan et lynnedslag kortslutte fjernstyring af markise og klimaanlæg, osv. Kortslutter dit fjernsyn i din veterancampingvogn, dækker vi også

 • Fastpris på din forsikring
  Selvom du får en skade, betaler du stadig samme pris

 • Få retshjælp for op til 250.000 kr.
  Hvis der pludselig opstår uenighed ved f.eks. salg af din campingvogn eller fortelt, hjælper vi dig, hvis du får brug for en advokat

 


 

 


 

Forsikringsordbog – Veterancampingvognsforsikring

Afdrag på selvrisiko: Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer! Du vælger selv, om du vil betale over 2, 4, 6 eller maks. 8 måneder – så længe raten pr. måned udgør mindst 250 kr.

Dækningssberettiget skade: En skade er dækningsberettiget, hvis skadens omstændigheder opfylder kravene, som de fremgår i forsikringsbetingelserne.

Erstatningssum: Erstatningssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringssummen: Det samme som erstatningssummen. Forsikringssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringstageren: Den person, der underskriver og dermed køber forsikringen. Dækker forsikringen også husstanden, vil alle med fast bopæl på husstanden betegnes som forsikrede.

Genanskaffelsesprisen: Det beløb, en genstand vurderes til, hvis den er bortkommet, ikke kan repareres eller ikke kan genanskaffes. Genanskaffelsesprisen vurderes ud fra genstandstype, alder og evt. stand.

Godtgørelse: Det samme som erstatningssummen. Det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Indeksregulering: At en forsikring er indeksreguleret betyder, at prisen kan reguleres hvert år i takt med lønindekset.

Mit Aros: Mit Aros er din kundeportal. Her kan du se dine policer, tidligere skader, lave fuldmagter, mm. Du finder Mit Aros her.

Police: Din police er dit forsikringsbevis. Du modtager din police ca. 14 dage før din forsikring træder i kraft og får den tilsendt med post eller via e-Boks. Din police er også tilgængelig, når du logger ind på Mit Aros.

Præmie: Din præmie er den pris, du betaler for at have forsikringen. Din præmie kan betales årligt, halvårligt eller månedligt.

Selvrisiko: Det beløb, du som kunde selv skal betale for at benytte dig af en forsikring ved en skade. Selvrisikoens beløb varierer fra forsikring til forsikring, og kan ved visse forsikringer reguleres af dig som kunde. Du kan se dine selvrisici på Mit Aros.

Skadevolder: Personen, der i en skadesituation er ansvarlig for skaden.

Tilvalgsforsikring: Med tilvalgsforsikringer kan du skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov.

Tinglysning: Tinglysningen er en offentlig registrering af alle dine ejendele, ejendom, værdier, aktiver, osv.

 


Når du skal ud at rejse med din veterancampingvogn, skal du huske følgende

veteranforsikring-aros-forsikring

Har du husket at forsikre din smukke veteranbil?

Hos Aros Forsikring tilbyder vi dig en unik Veteranbilforsikring, som dækker din veteranbil  også selvom den har uoriginale dele.

Læs mere om vores Veteranforsikring her

hundeansvarsforsikring-aros-forsikring

Er din hund forsikret, når I rejser i ind- og udland?

Husk at du med en Hundeforsikring hos Aros Forsikring sikrer din hund med den lovpligtige Ansvarsforsikring. Du kan også sikre din hund ved f.eks. sygdom med ekstra tilvalgsdækninger.

Læs mere her

Har du en veteranknallert?

Så få den forsikret med vores Veteranknallertforsikring fra Aros Forsikring. 

Læs mere her

 


Tilvalgsdækning til din Veterancampingvognsforsikring

Aros Autohjælp Plus

Vi sikrer dig hurtig assistance, hvis uheldet er ude i Danmark eller i Europa.

Læs mere om Aros Autohjælp Plus her >

 

Ønsker du at vide mere om vores Veterancampingvognsforsikring, så kontakt os på 7010 4222

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for Veterancampingvognsforsikring Betingelser for Veterancampingvognsforsikring

Forsikringsbetingelser

Har du allerede en Veterancampingvognsforsikring? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen:

7010 4222  

 

 


 

Andre forsikringer til dig

Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
Indboforsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere