Har du brug for hjælp - (døgnvagt)

Brug for hjælp
Anmeld skade

Døgnvagt
Hvis du har været udsat for et tyveri eller en skade på dit hus, indbo, bil mv. så ring og tal med en af vores skademedarbejdere. Eller udfyld en skadeformular på "Min side"

8734 5099
Sos international

Døgnvagt
Hvis du har en indboforsikring inkl. rejseforsikring og har brug for assistance på ferien, så kontakt vores samarbejdspartner SOS international, som hjælper dig.

3848 9460
Autohjælp

Døgnvagt
Har du tegnet Aros Autohjælp til din bil eller motorcykel og har brug for assistance så ring til vores samarbejdspartner SOS Dansk Autohjælp, som hjælper dig i både Danmark og Europa.

7010 8090
ID-Sikring

Døgnvagt
Har du spørgsmål til din Aros ID-Sikring eller er blevet ramt af identitetstyveri, så send os en mail på aros@idsikring.dk eller kontakt os pr. telefon.
Så hjælper vi dig.
Kontakt

8734 5090

Vi sidder klar ved telefonerne til at besvare dine spørgsmål mandag til fredag fra kl. 8.00-16.00 på 7010 4222


Du er også velkommen til at sende en mail, som vi bestræber os på at besvare indenfor 24 timer på aros@aros-forsikring.dk

Handler det om en skade - send en mail til skadeafdelingen skade@aros-forsikring.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev