Gode råd

1 2 3 4
tyveri-robotplaeneklipper-aros-forsikring
08. april 2021 Pas godt på din robotplæneklipper

Robotplæneklippere er blevet en populær hjælper i haverne. Hvad kan du gøre for at undgå, at din robotplæneklipper bliver stjålet? Og dækker forsikringen, hvis den bliver stjålet?

Læs mere
trampolin-skader-aros-forsikring
24. marts 2021 Sådan hopper dine børn sikkert på trampolin

Det er som udgangspunkt ikke farligt at lege på trampolinen, det handler mere om, at man tager de rette sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere
Forårsklargøring af cykel
17. marts 2021 7 tips til forårsklargøring af cyklen

Hvis du ikke hører til i den gruppe af cyklister, der cykler året rundt, er du måske begyndt at overveje, om det snart er tid til at finde dit tohjulede transportmiddel frem fra skuret. Inden du hopper i sadlen og cykler derudaf som en anden Tour de France-deltager, bør du dog sikre dig, at din cykel både er sikker og indstillet, så den yder dig den mest optimale komfort på turen. I denne artikel giver vi dig 7 gode råd til, hvordan du klargør din cykel til årets (måske) første tur ud i det blå.

Læs mere
Sommerdæk
15. marts 2021 Derfor bør du skifte til sommerdæk

I Danmark er der ingen lov, der dikterer, hvornår du må køre med henholdsvis sommerdæk og vinterdæk, men der er en række anbefalinger, som du med fordel kan følge. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du snart bør skifte vinterdækkene ud med sommerdæk, hvis du ikke allerede har gjort det.

Læs mere
foraarsklargoering-hus-aros-forsikring
08. marts 2021 6 gode råd til forårsklargøring af dit hus

Her finder du 6 gode råd til at gøre dit hus klar til sommeren, så du kan forebygge skader.

Læs mere
spaend-cykelhjelmen-aros-forsikring
23. februar 2021 Sådan tilpasser du cykelhjelmen korrekt

Den er ikke specielt køn, den ødelægger frisuren, og så er den nem at glemme. Cykelhjelmen er ikke en populær hovedbeklædning, men den kan ende med at blive din og familiens bedste ven, hvis uheldet er ude. Brug den – før det er for sent.

Læs mere
sikkert-nytaar-aros-forsikring
21. december 2020 Sikker nytårsaften

I følge Ulykkesanalysegruppen kom 228 danskere ved årsskiftet 2019/2020 på skadestuen efter ulykker med fyrværkeri. 27 blev alvorligt skadede. Antallet af fyrværkeriskader har været stabilt på mellem 200 til 300 skader de seneste 10 år. Der er heldigvis sket et fald i antallet af ulykker de seneste 3 år. Læs vores gode råd til, hvordan du og din familie får sikker nytårsaften.

Læs mere
vinterklar-bil-aros-forsikring
07. december 2020 Undgå ulykker – skift til vinterdæk med et godt mønster

Når vinteren nærmer sig, anbefaler vi, at du skifter til vinterdæk, og at du tjekker dine gamle dæk. Dækkene skal som minimum have en mønsterdybde på 1,6 mm. Det gælder din og din families sikkerhed.

Læs mere
24. november 2020 Vælg din Elektronikforsikring med omhu

Som så mange andre har du sikkert også opbygget en solid samling af elektronik og netop derfor giver det mening, at du overvejer, om du mon har forsikret dit elektronik på den måde, du ønsker dig. Uheldet kan jo ske.

Du vælter kaffen udover dit tastatur, taber mobilen i toilettet, der opstår en kortslutning i vaskemaskinen, fjernsynet står af, kaffemaskinen brænder sammen eller din stavblender svigter.
Måske er din elektroniksamling ovenikøbet større, end du lige umiddelbart tror. Netop derfor giver det mening, at du bliver klædt på til at beslutte dig for, hvad der skal ske forsikringsmæssigt.

Læs mere
29. oktober 2020 Black Friday og Cyber Monday

Snart er det igen tid til Black Friday / Cyber Monday, og med coronasituationen er der nok ingen tvivl om, at der vil blive sat endnu mere fart under onlinehandlen i år. Men det er ikke kun de handlende, der forbereder sig på Black Friday. De cyberkriminelle følger også med og vil uden tvivl forsøge at udnytte danskernes jagt på gode tilbud. Vi har derfor samlet et par gode råd til at undgå at blive snydt.

Læs mere
1 2 3 4
Nyhedsbrev
Kontakt mig