Gode råd

1 2 3
27. oktober 2017 Cykellygternes tid er kommet!

Efterårsmørket er så småt ved at have sænket sig over Danmark, hvilket kan mærkes af de fleste. Vi går alle en hyggelig tid i møde, hvor det tidlige mørke, og mildest talt ustabile vejr, bliver bekæmpet med indendørs hygge. Det er en sæson præget af suppe og varme forfriskninger, men desværre også nogle lidt mere alvorlige ting. Eftersom det nu er er mørkt om morgenen, når de fleste tager på arbejde eller i skole, så er det også lige pludselig blevet en del farligere at være cyklist.

Læs mere
10. oktober 2017 Hvad skal du være opmærksom på vedrørende vinterdæk?

Tjek om dine dæk er lovlige til vinteren

Læs mere
05. juli 2017 Det blå sygesikringskort

Siden 2014 har du skulle bruge det blå sygesikringskort, når du rejser i EU-lande. Men kortet er stadig grund til meget forvirring. Her kan du se præcis, hvordan du er dækket med det blå sygesikringskort, og hvornår du skal overveje en privat Årsrejseforsikring.

Læs mere
30. juni 2017 Tyveri af robotplæneklippere

Robotplæneklippere er blevet rigtig moderne i danske haver. Hvad kan du gøre for at undgå, at din robotplæneklipper bliver stjålet? Og hvordan dækker forsikringen, hvis den bliver stjålet?

Læs mere
10. juni 2017 Berørt af terrorangreb

Befinder du dig geografisk, hvor et angreb lige har fundet sted, er der hjælp at hente, når du har tilvalgt en Årsrejseforsikring til din Indboforsikring hos Aros Forsikring. Den hjælper dig, hvis du får brug for indlogering, eller du ikke kan rejse videre til dit feriemål på grund af, at lufthavnen er lukket, eller du får brug for hjemrejse.

Læs mere
21. april 2017 6 gode råd til forårsklargøring af dit hus

Efter en mørk og lang vinter begynder solen så småt at varme op, mens årets første blomster springer ud. Men foråret medfører også pligter – og en af disse er meget vigtig. Huset. Her finder du 6 gode råd til at klargøre dit hus til sommeren, så skader på bedst vis forebygges.

Læs mere
04. april 2017 Tricktyveri

Risikoen for at blive udsat for trick-tyveri er heldigvis minimal. Men bliver du udsat for tricktyveri, kan det mærke dig lang tid efter – måske resten af livet. Derfor har vi nu valgt at dække dig optimalt, hvis du bliver offer for sådan et overgreb.

Læs mere
05. januar 2017 Hvad gør du, hvis du er ramt af stormflod

Skaderne er ikke dækket af dine forsikringer, men Aros Forsikring hjælper Stormrådet med at opgøre dine skader. Det er Stormrådet, der godkender opgørelsen.

Læs mere
08. december 2016 Skader ved tøbrud

Tøvejr kan gøre store skader, men du kan selv gøre meget for at mindske skaderne.

Læs mere
08. december 2016 Danskerne frygter identitetstyveri på nettet

Når du færdes på internettet, efterlader du brødkrummer af private oplysninger. Spor, som kriminelle kan opsnappe og misbruge. 70 % af danskerne er bekymret for identitetstyveri på nettet. Har du en Aros Indboforsikring, er du automatisk dækket af en ID-sikring.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev