Gode råd

1 2 3
01. april 2020 Pas på Coronasvindel

Coronakrisen har ramt os alle, og vi forsøger at følge med i nyheder og anbefalinger fra myndigheder, samtidig med at de fleste af os arbejder hjemmefra. Det har de cyberkriminelle også opdaget, og politi og myndigheder advarer om at der lige nu er et stort antal svindelforsøg, som udnytter den aktuelle coronakrise til at forsøge at snyde dig til at udlevere dine personlige oplysninger. Vi har derfor samlet et par gode råd til at undgå at blive snydt.

Læs mere
29. januar 2020 Tjekliste til skiferien

Der er mange ting og holde styr på til skiferien. Her kan du se en tjekliste, som hjælper med at skabe et overblik inden du skal på skiferie.

Læs mere
sikkert-nytaar-aros-forsikring
20. december 2019 Sikker nytårsaften

Der er intet bedre end at skyde det nye år ind med en stor omgang himmelbombardement. Men fyrværkeri er ikke kun rendyrket underholdning, det er også farligt. Du har uden tvivl hørt advarslerne før, men det er altid godt at få dem gentaget – især for dine børn. Som forældre skal du nemlig lære dine børn, hvordan man håndterer fyrværkeri ansvarligt.

Læs mere
28. oktober 2019 Højsæson for påkørsel af råvildt og hjorte

I oktober, når efterårsmørket for alvor sætter ind, så bliver råvildt og hjorte ekstra aktive og viser sig på skov, mark og eng. Desværre kan de også finde på at forvilde sig ud på vejene, så i denne tid skal du være ekstra opmærksom.

Læs mere
vinterklar-bil-aros-forsikring
18. oktober 2019 Er din bil vinterklar?

Vinteren og de glatte veje kommer ofte bag på de fleste billister. Selvom frosten ikke er over os endnu, er det en god idé at overveje at skifte til vinterdæk allerede nu. På den måde er du forberedt, hvis vintervejret og frosten pludselig sætter ind.

Læs mere
stormvejr-trampolin-aros-forsikring
01. september 2019 Er dit hus klar til efterårets vejr

Efteråret er langsomt begyndt at vise sine tænder. Det trækker op til storm, det regner kraftigere, og risikoen for skader på dit hus stiger.

Læs mere
cykeltyver-aros-forsikring
08. juli 2019 Undgå at få stjålet din cykel

Er du afhængig af at bruge din cykel på arbejde, i skole eller til motionscykling, ved du, hvor ærgerligt det vil være at få stjålet din cykel. Der er desværre en stigning i tyveri af cykler, og især tyveri af dyrebare racer- og mountainbikecykler er et hastigt voksende problem. Bare i 2018 blev der anmeldt 46.588 stjålne cykler i Danmark (dst.dk). Det er næsten 128 cykler hver eneste dag.

Læs mere
sikkert-hjem-på-ferie-aros-forsikring
21. juni 2019 Indbrudstyven i din ferie

Mens du soler dig på stranden eller slapper af i poolen, er det måske dit hus, indbrudstyvene har sat sine øjne på.

Læs mere
dine-rejsebehov-aros-forsikring
04. juni 2019 Dine rejsebehov - kend din dækning

Forsikringer kan være en jungle – ikke mindst i forbindelse med private rejser til udlandet. For hvornår er du dækket af hvad? Hvad er forskellen mellem din Indboforsikring, det blå EU-sygesikringskort og en Årsrejseforsikring? Herunder finder du svaret, så du undgår ubehagelige overraskelser, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere
beroert-af-terror-aros-forsikring
10. maj 2019 Berørt af terrorangreb

Befinder du dig geografisk, hvor et angreb lige har fundet sted, er der hjælp at hente, når du har tilvalgt en Årsrejseforsikring til din Indboforsikring hos Aros Forsikring. Den hjælper dig, hvis du får brug for indlogering, eller du ikke kan rejse videre til dit feriemål på grund af, at lufthavnen er lukket, eller du får brug for hjemrejse.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev
Kontakt mig