Gode råd

1 2 3 4 5
Sådan skal du forholde dig, hvis du er ramt af stormflod
08. juli 2022 Skader ved stormflod?

Skader forårsaget ved stormflod er ikke dækket af dine forsikringer hos Aros Forsikring, men af Naturskaderådet. Får du en stormflodsskade, hjælper Aros Forsikring dog med at opgøre dine skader på vegne af Naturskaderådet. Det er Naturskaderådet, der godkender opgørelsen.

Læs mere
Undgå ild i dit juletræ
07. december 2021 Undgå ild i juletræ

Både juletræer og juledekorationer kan være særdeles brandfarlige. Granet er ofte tørt, og det giver ilden gode forudsætninger for at sprede sig. Selv en mindre brand vil på kun fem minutter kunne fylde dit hjem med røg, og temperaturen vil på kort tid kunne stige til flere hundrede grader og forvandle en hyggelig jul til en livsfarlig begivenhed. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du forebygger brand i dit juletræ, og hvad du skal gøre, hvis det alligevel lykkes ilden at få fat – og så giver vi dig selvfølgelig også indblik i, hvordan du er dækket, og hvad du skal være særligt opmærksom på, når du har levende lys i hjemmet.

Læs mere
02. december 2021 Elløbehjul: Styr sikkert uden om skader og ulykker

Elløbehjul er efterhånden blevet helt almindelige i gadebilledet, men hvordan er du egentlig dækket, og hvilke regler gør sig gældende, når du færdes i trafikken? Læs med her, hvor vi gennemgår alle de ting, du bør vide, inden du suser hen ad cykelstien på dit elløbehjul.

Læs mere
indbrudstyv-aros-forsikring
30. juni 2021 Sådan minimerer du risikoen for indbrud under ferien

En opbrækket dør, smadrede vinduer og et gennemrodet hjem. Tanken om, at fremmede mennesker har støvsuget hjemmet for værdigenstande, kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste mennesker. Det handler om menneskelige såvel som økonomiske omkostninger, når du oplever et indbrud.

Læs mere
Pas på din cykel hele døgnet
15. juni 2021 Sådan sikrer du din cykel mod cykeltyve

Du bruger din cykel på arbejde, i skole eller til motionscykling. Så et cykeltyveri gør din hverdag meget mere besværligt. Men der er desværre en stigning i tyveri af cykler, og især tyveri af dyrebare racer- og mountainbikecykler er et hastigt voksende problem.

Læs mere
Sådan bør du forsikre din campingvogn
10. juni 2021 Forsikringsråd til dig med campingvogn

Som nyslået campingvognsejer og Økonomichef hos Aros Forsikring deler Flemming Ravnsbæk gerne ud af sine gode råd, når det handler om at forsikre sin campingvogn optimalt. For hvad bør du egentlig være særligt opmærksom på, når du tegner forsikringer?

Læs mere
Fem råd til dig, der er ny med campingvogn
10. juni 2021 Fem fede campingvognsfif

Aros Forsikrings Økonomichef, Flemming Ravnsbæk, har for nyligt investeret i en campingvogn, og han giver dig her fem gode begynderråd, så du ikke begår et par af de samme fejl, som han selv kom til.

Læs mere
Feriebilleder på nettet: Hvordan dækker forsikringen?
02. juni 2021 Feriebilleder på Facebook: Er du dækket?

Du deler billeder på Facebook og Instagram fra den ferie, du er på, men da du kommer hjem, finder du ud af, at der har været indbrud. Dækker din Indboforsikring stadig?

Læs mere
Sådan forebygger du sportsskader
18. maj 2021 Hvad gør du, hvis du får en sportsskade?

De fleste sportstilbud har været lukkede i kortere eller længere perioder under corona, men nu ser vi formentlig ind i en tid, hvor mange af dem så småt kan begynde at åbne igen – og det betyder selvsagt også, at antallet af sportsskader med al sandsynlighed kommer til at stige inden for de næste måneder.

Læs mere
Hvordan er du dækket, hvis du hjælper naboen?
18. maj 2021 Forsikringer: Når du fælder træer for naboen

Cirka 9.000 danskere ender hvert år på skadestuen i forbindelse med ulykker relateret til havearbejde. Det er især hækkeklippere, stiger og plæneklippere, som er skyld i skaderne – men hvordan er du egentlig dækket, hvis ulykken sker, mens du hjælper naboen?

Læs mere
1 2 3 4 5