Gode råd

1 2
sommerhus-vinter-aros-forsikring
15. oktober 2018 Luk sommerhuset ned for vinteren

Hvis du ikke bruger dit sommerhus om vinteren, er det en god idé at lukke det ned. Så kan du undgå skader, som ikke er dækket af din forsikring. Det er en god idé allerede nu at beslutte, om sommerhuset skal lukkes ned, eller om det skal bruges i løbet af vinteren.

Læs mere
stormvejr-trampolin-aros-forsikring
09. oktober 2018 Er dit hus klar til efterårets vejr og flyvende trampoliner?

Efteråret er langsomt begyndt at vise sine tænder. Det trækker op til storm, det regner kraftigere, og risikoen for skader på dit hus stiger.

Læs mere
vinterklar-bil-aros-forsikring
08. oktober 2018 Er din bil vinterklar?

Vinteren og de glatte veje kommer ofte bag på de fleste billister. Selvom frosten ikke er over os endnu, er det en god idé at overveje at skifte til vinterdæk allerede nu. På den måde er du forberedt, hvis vintervejret og frosten pludselig sætter ind.

Læs mere
stormskade-bil-aros-forsikring
02. oktober 2018 Pas på bilen i stormen

Efterårets voldsomme stormvejr kan give alvorlige skader på både hus og bil. De fleste danskere tænker ikke over, hvor udsat deres bil er, når først stormen raser, og bilen står ubeskyttet nær huset.

Læs mere
stormskader-aros-forsikring
25. september 2018 Stormskader

Egon, Dagmar, Bodil, Knud og Allan - ubudne gæster, som raserer og ødelægger. Flere storme har de seneste år lagt deres besøg forbi Danmark, og det går hårdt udover tage, bygninger og haver. Læs hvordan du skal forholde dig, hvis du har fået en stormskade, bliv klogere på hvad forsikringen dækker og få tips til, hvordan du kan forebygge skader inden en storm.

Læs mere
spaend-cykelhjelmen-aros-forsikring
29. august 2018 Spænd hjelmen kammerat!

Den er ikke specielt køn, den ødelægger frisuren og så er den nem at glemme. Cykelhjelmen kan være en pestilens for de fleste, men den kan ende med at blive din og familiens bedste ven. Brug den – før det er for sent.

Læs mere
indbrud-bil-aros-forsikring
20. juni 2018 Undgå synlige værdier i din bil

Det tidlige sommervejr har fået mange mennesker på stranden, i parker og generelt udendørs. Men tager du bilen på tur, så skal du være opmærksom på, hvordan du efterlader den. Tyve er nemlig uhyggeligt hurtige til at få øje på værdifulde genstande efterladt i bilen.

Læs mere
dine-rejsebehov-aros-forsikring
15. juni 2018 Dine rejsebehov - kend din dækning

Forsikringer kan være en jungle – ikke mindst i forbindelse med private rejser til udlandet. For hvornår er du dækket af hvad? Hvad er forskellen mellem din Indboforsikring, det blå EU-sygesikringskort og en Årsrejseforsikring? Herunder finder du svaret, så du undgår ubehagelige overraskelser, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere
forebyg-raadskade-aros-forsikring
01. juni 2018 Forebyg en rådskade

Du kan kende en rådskade ved, at træet bliver mørkegråt og blødt. Det er svært at undgå, at træet ikke får tætliggende revner i fugtige omgivelser - men med rette vedligehold kan du forebygge rådskaderne.

Læs mere
foraarsklargoering-hus-aros-forsikring
09. maj 2018 6 gode råd til forårsklargøring af dit hus

Efter en mørk og lang vinter begynder solen så småt at varme op, mens årets første blomster springer ud. Men foråret medfører også pligter – og en af disse er meget vigtig. Her finder du 6 gode råd til at klargøre dit hus til sommeren, så skader på bedst vis forebygges.

Læs mere
1 2
Nyhedsbrev
Kontakt mig