Gode råd

1 2 3
sikkert-nytaar-aros-forsikring
21. december 2020 Sikker nytårsaften

I følge Ulykkesanalysegruppen kom 228 danskere ved årsskiftet 2019/2020 på skadestuen efter ulykker med fyrværkeri. 27 blev alvorligt skadede. Antallet af fyrværkeriskader har været stabilt på mellem 200 til 300 skader de seneste 10 år. Der er heldigvis sket et fald i antallet af ulykker de seneste 3 år. Læs vores gode råd til, hvordan du og din familie får en sikker nytårsaften.

Læs mere
vinterklar-bil-aros-forsikring
07. december 2020 Er din bil vinterklar?

Vinteren og de glatte veje kommer ofte bag på de fleste billister. Selvom frosten ikke er over os endnu, er det en god idé at overveje at skifte til vinterdæk allerede nu. Så er du forberedt, hvis vintervejret og frosten pludselig sætter ind.

Læs mere
24. november 2020 Vælg din Elektronikforsikring med omhu

Som så mange andre har du sikkert også opbygget en solid samling af elektronik og netop derfor giver det mening, at du overvejer, om du mon har forsikret dit elektronik på den måde, du ønsker dig. Uheldet kan jo ske.

Du vælter kaffen udover dit tastatur, taber mobilen i toilettet, der opstår en kortslutning i vaskemaskinen, fjernsynet står af, kaffemaskinen brænder sammen eller din stavblender svigter.
Måske er din elektroniksamling ovenikøbet større, end du lige umiddelbart tror. Netop derfor giver det mening, at du bliver klædt på til at beslutte dig for, hvad der skal ske forsikringsmæssigt.

Læs mere
29. oktober 2020 Black Friday og Cyber Monday

Snart er det igen tid til Black Friday / Cyber Monday, og med coronasituationen er der nok ingen tvivl om, at der vil blive sat endnu mere fart under onlinehandlen i år. Men det er ikke kun de handlende, der forbereder sig på Black Friday. De cyberkriminelle følger også med og vil uden tvivl forsøge at udnytte danskernes jagt på gode tilbud. Vi har derfor samlet et par gode råd til at undgå at blive snydt.

Læs mere
06. oktober 2020 Højsæson for påkørsel af råvildt og hjorte

I oktober, når efterårsmørket for alvor sætter ind, så bliver råvildt og hjorte ekstra aktive og viser sig på skov, mark og eng. Desværre kan de også finde på at forvilde sig ud på vejene, så i denne tid skal du være ekstra opmærksom.

Læs mere
stormvejr-trampolin-aros-forsikring
25. september 2020 Er dit hus klar til efterårets vejr

Efteråret er langsomt begyndt at vise sine tænder. Det trækker op til storm, det regner kraftigere, og risikoen for skader på dit hus stiger.

Læs mere
19. august 2020 Pas på Coronasvindel

Coronakrisen har ramt os alle, og vi forsøger at følge med i nyheder og anbefalinger fra myndigheder, samtidig med at de fleste af os arbejder hjemmefra. Det har de cyberkriminelle også opdaget, og politi og myndigheder advarer om at der lige nu er et stort antal svindelforsøg, som udnytter den aktuelle coronakrise til at forsøge at snyde dig til at udlevere dine personlige oplysninger. Vi har derfor samlet et par gode råd til at undgå at blive snydt.

Læs mere
trampolin-skader-aros-forsikring
20. juli 2020 Trampoliner - undgå skader

Trampolinen er efterhånden fast inventar i danskernes baghaver. Den er et sjovt og sundt indspark til en aktiv hverdag, men trampolinen kan også have en negativ sidegevinst, hvis du ikke tager de rette forbehold.

Læs mere
sikkert-hjem-på-ferie-aros-forsikring
29. juni 2020 Indbrudstyven i din ferie

Mens du soler dig på stranden eller slapper af i poolen, er det måske dit hus, indbrudstyvene har udset sig. Men du kan selv gøre det svært for tyven at lave indbrud i dit hus.

Læs mere
NemID sikring
11. juni 2020 NemID sikring

Den eneste regel du behøver at huske om NemID er ret simpel. Det er nemlig ALDRIG at dele dit NemID eller oplysninger om dine NemID-koder og nøglekort med andre – heller ikke din familie eller venner.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev
Kontakt mig