Aros Børneulykkesforsikring for de 2 til 17-årige

Børn er frygtløse, livlige og nysgerrige. Ligeså dejligt og livsbekræftende som det er, ligeså risikabelt er det at være barn. Børn kan komme ud for ulykker, både hjemme, i trafikken, når de går til sport eller når de er i daginstitutionen/skole. Det kan man desværre ikke sikre sig mod, men du kan forsikre dig, så du er økonomisk dækket for nogle af udgifterne, hvis det skulle ske. Der er hjælp til kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut o. lign. Der er også dækning ved tandskader. Godt nok er børn dækket af den Kommunale Tandpleje, men hvis der er noget, der skal laves om, efter de ikke længere går i skole, så kommer Børneulykkesforsikringen ind i billedet.


 

Børneulykkesforsikringen dækker:

 • Varige mén fra 5% som følge af ulykke
 • Giver dobbelterstatning ved en méngrad på over 30 % ved ulykke
 • Behandlingsudgifter til fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør eller lignende ved ulykke
 • Sportsskader, hvis f.eks. håndleddet får et brud, eller knæet får et vrid i fritidsforeningen
 • Farlig sport – med få undtagelser
 • Psykologisk krisehjælp efter en ulykke – læs mere her
 • Tandlægeudgifter ved ulykke 
 • Transportudgifter fra ulykkesstedet til behandlingssted

 

Dine unikke fordele:

 • Børneulykkeforsikringen dækker barnet døgnet rundt både hjemme og ude, fx i børneinstitutioner/skole og sportsforeninger
 • Har du en Ulykkesforsikring hos Aros Forsikring, så kan dit barn indtil det fylder 2 år være forsikret med en invaliditetssum på kr. 1.000.000, udvidet tandskade samt begravelseshjælp. Det er vigtigt, at du ringer til os, så snart dit barn er født, da dit barn skal have oprettet sin egen police for at få denne unikke dækning. Når dit barn er fyldt 2 år, skal det have sin egen Aros Børneulykkesforsikring (for de 2 til 17-årige)
 • Når dit barn fylder 18 år, ønsker vi som familiens bedste forsikringsselskab at give dit barn den bedste start på voksenlivet. Er dine børn fyldt 18 år, kan du som Helkunde tegne den populære Aros Ung Ulykkesforsikring til dine voksne børn, der indeholder en unik Ungdomstandforsikring.

 

Ring til os. 
Vi glæder os til 
at rådgive dig.

7010 4222


 

Vidste du?

Ulykker sker både i hjemmet, på skoler og i daginstitutioner. Men alligevel har hvert tredje barn ikke en Børneulykkesforsikring.

Mange forældre tror fejlagtigt, at deres børn er dækket gennem forældrenes Ulykkesforsikring, men det er desværre ikke tilfældet. Så det er vigtigt at få tjekket op på dine forsikringer for dit barns skyld, og det INDEN dit barn vælter på cykel, løbehjul eller kommer galt af sted på trampolinen og får et varigt mén.

Vær også opmærksom på, at dit barn ikke er dækket igennem skolers og daginstitutioners forsikringer. Hvis dit barn kommer ud for et ulykkestilfælde i børnehaven, folkeskolen eller i idrætsklubben, og kommer til skade, så er der ingen forsikring, der automatisk dækker det. For at dit barn er berettiget til erstatning, hvis barnet kommer til skade, skal barnet have sin egen Børneulykkesforsikring.

 

 


 

Din tilvalgsforsikring:

Få ekstra tryghed ved at tilvælge AP Børnedækning ved kritisk sygdom

Almindelige Ulykkesforsikringer dækker ikke, hvis dit barn får en alvorlig sygdom, som kræver ekstra pleje eller resulterer i mén resten af livet. Hos Aros Forsikring har du mulighed for at udvide Børneulykkesforsikringen, så du og dit barn er bedst stillet i den værst tænkelige situation.

Har du brug for at skabe ekstra tryghed omkring dit barn, kan du købe en tilvalgsforsikring – AP Børnedækning, der giver dig hjælp, når det virkelig gælder. Dit barn er både dækket, hvis det får en kritisk sygdom og bliver alvorligt syg, eller hvis det får et varigt mén efter sygdommen. Du får en udbetaling ved kritisk sygdom, der hjælper jer økonomisk i en svær situation. Derudover kan erstatningen ved varigt mén efter en sygdom være et godt økonomisk afsæt for dit barn senere i livet

Vi har lavet denne unikke dækning til en pris, så alle har en mulighed for at tilvælge dækningen.

Læs mere om AP Børnedækningen her


 

Aros ung Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring fra 18-29 år:

Når dit barn fylder 18 år, så har du mulighed for at tegne en Aros Ung Ulykkesforsikring til dit voksne barn, der er mellem 18-29 år, hvis du selv er Helkunde hos Aros Forsikring. Dit barn kan vælge en heltidsdækning, der dækker ulykker, sportsuheld og farlig sport døgnet rundt. Aros Ung Ulykkesforsikring indeholder også en unik Ungdomstandforsikring uden ekstra omkostninger, der dækker eksempelvis udtrækning af visdomstænder, rodbehandling, og røntgen med op til 20.000 kr. pr. år med en selvrisiko på 2.076 kr.

Denne forsikring er så enestående, at I må love os, at I aldrig opsiger den!

Læs mere om Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring